maanantai 28. syyskuuta 2015

Syksyisiä kuvia

Alla kuvia pariltakin eri lenkiltä.


dalmaatti on uittanut varpaansa - pakko olla lämmin!

Hemmo ja Kalla kävivät leikkimässä. Vauhtia parivaljakolla riitti!

Tässä Hemmo muistuttaa huomattavasti enemmän Celoa kuin Elsaa

Hyeena kiusaa pientä mustaa

Kalla melkein puoli vuotta

Uhrina tällä kertaa Elsa

Oliko minkälaista asiaa?


Mapskulla on aina kivaa!

tiistai 15. syyskuuta 2015

Muutama tekele (luvassa kännykkäkuvia)













Tuossapa kesän aikana tehtyjä pantoja ja hihnoja. Huonolaatuiset kännykkäkuvat ei ihan toimi parhaimpana mainoksena..

Reilu viikko sitten tapasin Hurmurin. Ihana <3



Kalla painaa 23 viikon iässä 7,74kg:


Ja kun täyttää tarpeeksi monta vuotta, saa lahjaksi tällaisen :)



maanantai 7. syyskuuta 2015

Ala-Koitajoella

Käytiin perjantaina retkeilemässä Ala-Koitajoen reitti ja vietettiin useampi tunti raikkaassa ulkoilmassa. Edellispäivän sauvakävelylenkki vähän venähti (10km+) ja siihen kun seuraavana päivänä retkeili tuon niin mustien lisäksi meiltä löytyi jopa yksi väsynyt merle koira!

Elsi oli retkeilystä taas niin innoissaan, että teki mieli luvata sille, että se pääsee vielä kerran ainakin vaeltamaan lappiin. Ehkä ensi kesänä? Vaellus vaan voi olla vähän turhan rankka silloin 10-vuotiaalle koiralle, järkevintä olisi ottaa yhdistelmä Kalla-Dukkis mukaan.. mutta kun Elsa on miun heikko kohta ja se tietää sen ;)

Tänä(kään) syksynä ei siis ehdi lappiin saakka, harmi.. Joka syksy sitä halajaa tunturimaisemiin. On ne kaikkine sattumuksineen olleet vaan niin hienoja reissuja!

mummeli :)

Elsa kohta 9v ja Kalla 5kk

Miun tytöt <3
Kalla on nyt 5kk vanha. Korkeutta en ole mitannut, se lienee jotain 40cm ja painoa on 7,6kg. Kyllä, vähemmän kuin viime viikolla.. Hauska ja iloinen koiralapsi <3 Siinä on jotain kikimäistä, muutakin kuin tuo sukka.. Asteen verran kiltimpi se on, eikä läheskään yhtä kekseliäs. Mutta lähes sama kiihtyvyys, rakkaus juoksemiseen ja ruokaan, kovuus ja taito pyöriä paskassa löytyy ;)



Eilen treffasin Pilan, mutta harmi vaan kamera jäi kotiin. Ja kun sen mukaanottoa vielä erikseen pyydettiin! Tänään Pila oli sitten ollut apuna sorsanmetsällä ja käynyt hakemassa ammutun sorsan n. 30m matkan päästä uiden (Pila on intohimoinen uimari). Sorsan se palautti ampujalle, ei Kirsille. Ikäänkuin "me ei mamman kaa näitä kato tarvita". 

Velho oli eilen näyttelyssä! Sieltä tuloksena "sileä" ERI, mikä on paremmin kuin hyvin, tuomari oli varsin tiukka koosta ja ilmeisesti hampaistakin. No, kokoahan Velholla kyllä riittää! Lisäksi Velhon TGA-tulos tuli ja se on negatiivinen kuten siskonsakin (muista tätä ei ole vielä otettu). Hieno homma! :)

sitten ajattelin et otetaan kiva yhteiskuva..Jep!


no oli siellä onnistuneempikin :)



torstai 3. syyskuuta 2015

Muutama kuva

Otettiin päivänä eräänä Kepu (se ei käytännössä koskaan ole Kerttu) mukaan iltalenkille. Harmi ettei oo pitkään aikaan tullu sen kaa "lenkkeiltyä". Jos koirat ei oo mukana, se vaa syö ruohoa ja jahtaa ötököitä, mut koirien kans  se lenkkeilee kun yksi koirista. Pissii ja kakkii lenkille toki myös :D Kepulla siis on häkki, mihin sillä etenkin kesällä on vapaa pääsy ja sitten se ulkoilee fleksissä takapihalla (eli nukkuu tyynyn päällä pöydällä;)




Tänään kävi Marjo uuden koiranpentunsa kanssa. Piti toki kaivaa hätäpäissään kamera esille. Tuitun emän kämppis esittäytyy; Ruutipussi Wanda eli Wanda.





ja pari kuvaa pentusestakin, joka tulee lauantaina jo 5kk. Kaikki hampaat ovat vaihtuneet, mutta uudet eivät vielä täysin kasvaneet. Hampaita näyttäisi kuitenkin tulevan oikea määrä oikeille paikoille :)