Mie


Lauman taustalla häärii Heidi, vm-85 oleva koiraharrastaja. Työskentelen sairaanhoitajana päivystyksessä ja vapaa-aika kuluu pitkälti koiramaisissa merkeissä. Kilpailen ja treenaan aktiivisesti sekä agilityssä, että tokossa, sekä kesäisin treenaamme mejää ja hakua. Näyttelyistäkin meidät voi joskus bongata.
Se mitä koirilta ja koiraharrastuksen mukanaantuomista jutuista jää aikaa, kuluu sitten urheillen,heppaillen, lukien, tietokoneella notkuen.. Sydäntä lähellä on myös valokuvaus ja luonnossa liikkuminen.
Yhdistystoiminta on juurikin tuota koiraharrastuksen sivutuotetta. Olen monivuotinen Joensuun agilityurheilijoiden hallituksen jäsen, kaudella 2012-2013 ja 2013-2014 myös puheenjohtaja ja olen rivijäsenenä useissa muissakin yhdistyksissä (Suomen Kennelliito, Suomen Pyreneläiset, Suomen villakoirakerho..)
Kasvattajakurssin olen suorittanut muutama vuonna 2010 ja vuonna 2013 minulle myönnettiin kennelnimi Kivasti. Ensimmäinen Kivasti-pentue lk. pyrrejä syntyi huhtikuussa 2014.

Parasta mitä koiraharrastaminen on mukanaan tuonut, koiran kanssa yhdessä tekemisen lisäksi, onkin ne kaikki mahtavat ihmiset, joihin on harrastusten myötä tutustunut, ja ystävystynytkin, yli roturajojen!

sähköpostilla saa parhaiten yhteyden,
heidi.utriainen (at) gmail.com

Heidi