lauantai 1. syyskuuta 2012

tuittu jo 7kk!



kuvanoton jälkeen huomasin, kuinka kauniisti noi pipot onkaan tuohon aseteltu;) Viime viikolla tulleet kankaat on melkein jo huristeltu pipoiksi ja uusia pitäisi tilata.

Tän päivän aksakisat jäi välistä. Ajattelin koko ajan et miulla on vapaa viikonloppu, mutta joo, siinä vaiheessa kun sunnuntain ilmo on mennyt, huomaan et kappas; pe-la yö töitä! Siinä ei sit ihan oltu la aamuna imatralla klo 8.30..

Viime viikolla jouduttin myös maa-ampiaisten hyökkäyksen kohteeksi. Tai eniten joutui Elsa, Kiva sai yhden piston ja senkin todennäköisesti vasta autossa, koskapa pisti sitä pyllyyn (auts!!). Elsasta löytyi 6 jälkeä mahasta ja sen lisäksi se ontui hetkellisesti toista takajalkaa. Hurja tilanne, yhtäkkiä Elsan takapuolessa mönki parvi ampiaisia! Puistelin sen turkin, mutta päätettiin käydä se kuitenkin vielä läpi. Sieltä turkin välistä löytyi vielä 6-8 ampiaista lisää! Hyi hitto! Onneksi turkki on tuuhea ja pikkuisen takkuinen, ei päässeet ampiaiset iholle. Säikähdyksellä selvittiin tällä kertaa.

Tuittu täyttää huomenna jo 7kk. Aikamoista mörköilyä on ilmassa, en muista pyrreillä olleen tuollaista! Jospa se menisi ohi ja saisin reippaan ja avoimen puudelini jossain vaiheessa takaisin! Tuittu ei liene kasvanut enää pitkään aikaan, korkeutta on se 27-28cm ja painoa melkein 4kg. Huvittavaa, millainen järkäle se on tuon painonsa kanssa suhteessa sen kokoon. Mutta se onkin Kivan treenaama lihaspallero, Tuitun elämän suurin tavoite on varmaan jossain vaiheessa pysyä Kivan perässä, juosta rinnalle ja ohi!

Naapurin noutajien kanssa on lenkkeilty:

oikeasti kultaiset kultaiset Figo ja Kisu



sekä väriltään hieman vähemmän kultainen papparainen Sera, ikää jotain..paljon.


ja sitten nuudelineiti 7kk



ja pyrriäiset, tunnelma on jo varsin syksyinen tuossa kuvassa!


Ranskan matka lähenee lähenemistään. Harmillinen takaisku matkalle ehti jo tulla, mutta sillä porukalla mennään, jolla päästään! Ensi vuonna sitten taas kaikki mukaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti