maanantai 5. marraskuuta 2012

Tuittu Tartossa (muokattu video 6.11 klo 22)

Tuittu kävi viikonloppureissulla Tartossa ja me muut käytiin Varkaudessa ja Liperissä, kuinka reilua! Mut oltiin me Elsan kans Jänesniemen koulutuksessa, ja oli se taas hyvä :)

Varkaudesta saaliina kolme hylkyä, kaksi hiivittyä (varas)lähtöä ja kolmannella radalla ei sitten ollut muuta tavoitetta kuin pysyä lähdössä. Se on kumma, että koira pystyy kyllä suorittamaan EVL:n kaukot 15metristä (joskus jopa kympin arvoisesti) ja ISTUMAAN paikallaan 2min, mutta agilähdössä istuminen on mahdotonta! Myöskään edes siitä metristä ei voi palata istumaan, joten turha miun siihen ekan hypyn taa on sitä tulla huitomaan, ei se istu. Ja hyppylinjan taa en saa mennä.. Seuraavasta lähtöö Elsi Pyrrinen kyllä pois radalta. Piste. Harmillista on lähteä treenaamaan moista Kuopioon asti, mutta mennään nyt kun on kerta ilmoittauduttu.

Tuittu kävi siis kasvattaja- Jonnan kanssa Tartossa. Matkaan tarttui yksi jun-ROP ja jun-SERT.
Arvostelut kuuluivat näin:

Excellent type. Nice carriage and proportions. Very good head. Ok front, level back. A bit low tail set. Nice feet. Color not good today, very brownish. Nice texture for age.
JUN-EH tuomari Hendrik Johansson

Narttumainen kokonaisuus, kaunisilmeinen pää. Hyvä purenta, hyvä ylälinja ja hännän kiinnitys. Etuosa saa vielä kehittyä, hyvä runko ja takaosa. Tiheä, mutta vielä pehmeä karva. Kantaa itsensä kauniisti, liikkuu hyvin.
JUN-ERI, PN2, Rop-Jun, JUN-Sert Tuomari Harto Stockmari

ja pikku-pöhlöstä video http://www.youtube.com/watch?v=pqD11MocFhQ hehe, tuostahan vois luulla et ollaan treenattu :D Ihanan reipas Tuittuli :))

Kuva: Minna Kari


Reipas oli knääpiö ollut reissussa, eikä tuo näytä siellä juurikaan väsähtäneen, kiusaa kissaa ja riehuu Torvin kanssa, perussettiä!

Pitää vielä tännekin kertoa kun Torvi palautui yökylästä Dukkiksen luota. Torvi käveli muina pyrreinä tuohon kodinhoitohuoneen portille, räpelsi sen auki, meni kaapille, jossa herkkuja säilytetään, avasi sen ja otti sieltä ison nahkaluun, ja marssi syömään sitä sohvalle. Tyyliin "onpa kiva olla kotona, taidanpa ottaa yhden kaljan!"
Torvi on kyllä niin Torvi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti