sunnuntai 3. helmikuuta 2013

1v Hattara!

Hattara otti ja täytti jo vuoden! Niin se aika kuluu :)

Tuitusta on kasvanut pirteä, aina iloinen ja touhukas pikkupuudeli, painoa 4,5kg ja korkeutta 30cm. Luonteeltaan se on leikkisä, aika pehmeä ja kiltti, ei Tuitulle tarvitse suuttua. Toisaalta juuri äsken se kävi varastamassa karkkia Jussilta :) Ahne se on myös ja energiaa riittää. Viikonloppuna juuri miulle todettiinkin Tuittua katsellessa, ettei ole ihme et pikkukoirista tulee ongelmakoiria, kun virtaa on ja jos tekemistä ei riitäkään! Käytiin tänään illalla lenkillä reilu 1,5h ja pyrrit nukkuu tyytyväisinä ja Hattara 1v jahtaa kissaa ja vinguttaa leluaan.. Toisaalta se on hyvin aamu-uninen, se tietää etten välttämättä (=todellakaan) nouse ensimmäisestä kellonsoitosta vaan siirrän ajan x, ei se vaivaudu kun vähän nostamaan päätään, pyrrit taas hötkeltää "jeejejee on aamuaamuaamu!" Kyllä se onneksi osaa hyvin rauhoittuakin :)

Pikku-Hattara





vähän isompi hattara :)



Juuri ja juuri juniori(voittaja)-Hattara


Ja lähes yksivuotias agilityhattara
kuva:Milena Nevanto

Kuva:Milena Nevanto

ja 1-vuotias Hattara hiiiienona trimmin jälkeen, hetkellinen puhtaus ;)


Hauska otus se on, hirmuisen hauska!

Tänä viikonloppuna saatiin vähän yllättäen kovasti mieluisia vieraita Hyvinkäältä; Jenni ja Nuttu! Hauskaa! Perjantaina kuitenkin riennettiin ensin Varkauteen treenaamaan, Elsan pentu Pila kera Kirsin, Kikin veli Ego ja Reetta, Katri ja Helmi-Dalmis ja Tuittu. Tavoitteena siis lähinnä Tuitulle uusi treenipaikka ja katsoa miten homma toimii. Toimihan se :) Tuittua on treenattu todella maltillisesti, jopa laiskasti tahtia 1x vko. Pääpaino on etenemisellä ja irtoamisella ja työtä riittää! Ohjauksia se ei vielä osaa kovinkaan paljoa, ne ehtii kyllä. Se kääntyy luonnostaan hyvin ja käyttää kroppaansa, käännökset tuskin tulee suureksi ongelmaksi. Sensijaan se irtoaminen.. Huoh! Ei se kai auta kun opetella itse juoksemaan vähän kovemmin, jolloin puudelikin on nopeampi.

Treenattiin radanpätkää, joka oli osana tämän päivän koulutuspätkää. Miun keskiviikon ryhmäläiset treenasi sit toista osaa siitä. Miullehan napsahti siis ensimmäinen JOA:n koulutusnakki, eli yleinen koulutus, kuka vaan saa ilmoittautua. Nauratti ensin koko ajatus, hahah, just joo, siel o miun ryhmäläiset paikalla korkeintaan! Mut hitsit, paineita toi kyllä tieto, että koulutus meni kahdessa tunnissa ylipaikoille! Hups! Mut oli kyllä hauskaa kouluttaa iloisia ja eteviä koirakoita, kiitoksia vaan:)

Eilen treenasin sit Elsalla itse tuota koko rataa ja katselin miten esteet sijoittuvat ja ohjaukset. Mukaan lähti tietty Jenni ja Nuttu ja sit Milena ja Rilla . Hyvät testikoirakot ;)

Julkaistaas muutama video:

90's show by Pila & Kirsi

ja synttäri-Hattaran ensimmäinen julkinen aksavideo!

Koulutuksessa treenattiin sitten tällaista rataa:



Irroittamista, liikkumista, irrottamista ja taas liikkumista :) Heidin blogissa onkin selitetty ohjauksia enemmän jos haluaa luntata.

Mölliryhmä treenaili sitten tällaista:


Mitäs meille muuta.. Tuittu on ilmoitettu pariin näyttelyyn ja jotain tuontijuttujakin saattaisi keväälle olla. Voipi ottaa yhteyttä jos haluaa tietää lisää.

Loppuun muutama pimeä kuva viikonlopulta:
torvi <3






äiti..

..ja tytär!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti