tiistai 5. marraskuuta 2013

Huoltoa sun muuta




Reilu viikko sitten pyrriset pääsivät taas osteopaatti Jerry Ketolan vastaanotolle. Oikeasti eniten huoltoa vailla olisin varmaan ollut taas mie, mutta koetetaan pärjätä (mukava tämä liian suora rintaranka..). Elsillä oli tuttuun tapaan vasemmanpuoleista jumitusta, vasen lapa, vasen takanen ja lanneselkä. Enemmän kuin viimeksi, mutta ei kuitenkaan pahasti. Torvinen oli suht hyvässä kunnossa, ja kuulemma siksi koska se ei harrasta agilityä. Suhteessahan se juoksee ja riehuu paljon enemmän kuin Elsa, mutta etuosa oli kovin irtonainen. Lanneselässä oli vähän lukkoja, mutta onneksi vähän. Kiki ei tarvitse tsekkausta seuraavalla kerralla, joten joskos sitten olisi Tuitun vuoro, tai sitten miun.

Muutoinkin Kiki on taas säätänyt. Joitakin päiviä sitten oli syöty biojätteeseen menossa oleva rasia (tai no puolikas) viinirypäleitä (googlettakaa huvikseen kuinka vaarallisia ne voivat olla koirille), pelkkä ranka oli jäljellä. No, eipä siitä näytä mitään seuraamuksia tulleen. Sunnuntaina oli taas hetki kiroilla raidallista kun tulen kotiin nälkäisenä ja tarkoituksenani on tehdä makaroonilaatikkoa. No, kuinka ollakkaan, pussillinen raakaa makaroonia onkin mystisesti kadonnut raidallisen suuhun! Hups!

Tuittuli kävi sunnuntaina hierojalla kun Ilona saapui hieromaan. Tuittu oli jumissa! Lannealue oli yllättävänkin tiukkana ja uusintakäsittely sovittiin noin kuukauden päähän. No, Tuittu onkin treenaillut nyt ahkerasti! Viime viikolla päädyimme hallille jopa 4 kertaa (ei kylläkään peräkkäisinä päivinä). Treenit on lyhyitä ja tehokkaita, ja yleensä tuommoista treenipätkää seuraa pidempi tauko. Elämä on yötyön kanssa vähän sellaista, on vapaapäivät ja sitten on yövuoroputki. Vapaapäivinä touhutaan monenmoista ja yövuoroputken aikana lähinnä vaan lenkkeillään. Niin nytkin kun lauantaina alkoi 5 yötä. No, 3 vuotta pääsääntöisesti yötyötä tehneelle ensi viikon 5 aamua voi olla huomattavasti suurempi koettelemus ;) 

Tuittu on myös aloittanut omassa mölliryhmässä. Ensimmäisellä kerralla reaktio  hallin ovelta oli helkkarinmoinen sotahuuto kun puudeli huomasi, jotta hallissahan on hitto muitakin! Tuitun treeneissä hei! Toisella kerralla kikkura nosti heti kierrokset kaakkoon  ja meillä meni kyllä tosi hyvin! Ei puudeli häiriötä ota, kovin tosissaan ja tärkeenä se on tekemässä :) Huomenna Tuitun treenit jäävät yövuoron alta pois, Elsa ehtii omiinsa kyllä. No, tiedossa on torstaina jo treeniä Kuopiossa pyrriporukalla (Elsa, Kiki, Martta, Maisa ja Ego), jossa puudeli on kuokkimassa :) Sunnuntaina sitten kisataan Elsin kaa samaisessa Hukka-hallissa. Tuo liukas keinonurmi on kyllä huonoiten sopiva alusta Elsalle, mutta käydään nyt kokeilemassa.

Loppuun muutama video Tuittulista, keinu valmistuu kuin valmistuukin! Monta tuskan hetkeä sen parissa on kyllä mennyt. No, on taas oppinut ajattelemaan ja opettamaan vähän eri lailla! Suoraan sanottuna jos keinu tuollaiseksi jää niin enpä olisi ikinä uskonut :) Kepit alkaa valmistua myös, kujat on enää vaan ihan vähän auki.

Tuitun kepit:
http://youtu.be/tYL0JxaXLJQ

ja Tuitun keinu
http://www.youtube.com/watch?v=WOyKDjqPLmE

3h ja 45min jäi vielä aikaa ilmoittautua (eli ei tullut edes kiire) kun ilmoitin Elsin Messariin sunnuntaille. Lauantaina olisi ollut Pohjoismaiden voittaja ja (oletusarvoisesti) parempi tuomari, mutta ei nyt kykene Helsinkiin asti lauantai-aamuksi. Siispä menemme sunnuntaina. Rahanmenoa ei voi estää :P

Palaillaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti