sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Pentutreffejä taas

Jeti ja Tiina tulivat käymään perjantaina ja treffattiin hallilla myös Hemmo ja Riikka. Olipa kiva kun kävitte! Nyt pennuilla alkaa olla ikää 10kk ja olen vähälle aikaa treffannut niistä jokaisen. Kovin ovat erilaisia, toisaalta niin samanlaisia.. Miulla on kyllä ollut onni kasvatinomistajien suhteen, pennut ovat erinomaisesti sosiaalistettuja, reippaita, iloisia ja mikä tärkeintä, omistajat ovat olleet niihin kovin tyytyväisiä <3

Tässäpä Hemmo 10kk, joka on jotakin mamma Elsan, puoliveli Roikin ja puolisisko Pilan välimaastosta oleva touhuas pyörremyrsky. Jotakuinkin 49cm löytyi korkeutta.


http://youtu.be/OUGyem91Ty8
Tuossapa Hemmo perjantaina, pari estettä ja vähän leikkiä.

Sitten pieni Jeti, joka ihastuttaa olemuksellaan ja kyllähän se kovin nätti onkin! Jeti on temperamentiltaan Hemmoa hieman rauhallisempi, mutta ei pidä antaa pienen koon hämätä, Jeti on omasta mielestään ihan äijä :) Kokoa löytyy 43cm ja itsenäisyyspäivän edellisen mittauksen jäljiltä ei näytä kasvua tapahtuneen enää.


https://www.youtube.com/watch?v=M-UsYMXb5F8
Ja tuossapa vähän Jetin treeniä.

Elsan naama näyttää nyt tältä:


Mape meni sairastumaan kennelyskään ja sen myötä myös Helmi oli karanteenissa. Katri oli jo ehtinyt ilmoittautua Oreniuksen Juhan koulutukseen ja Elsahan lähti tuuraamaan enemmän kuin mielellään! Aika samantyylisiä ne Mapen kanssa loppujen lopuksi ovat ja onhan Katri ja Elsa kisanneet ja treenanneet ennenkin yhdessä. Voi mummelia, miten kovin onnellinen se oli ollut <3

Sitten näytille vielä Mapen video tästä syksyn/talven treeneistä. Silläkin on tuo asenne ihan kohdillaan :)
 https://www.youtube.com/watch?v=bTuv1rqVGMU

Eikä suinkaan sovi unohtaa tulospäivitystä, Roikki Roikkinen (Tottakai Se on Severi Suhonen) starttasi ensimmäistä kertaa tokon AVO-luokassa saaden pisteitä 167,5, eli ykköstuloksen vaikka liikkeestä seisominen meni nollille. Hienoa, hienoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti