keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Kalla 15+ viikkoa ja kasa kuvia

Kiirettä pitää lomalaisella!

Otin lomalla tavoitteeksi urheilla joka päivä ja tehdä koirien kanssa jotain treeniä joka päivä. Ja lipsuin tavoitteestani tietenkin heti viikonloppuna ja vein koirat hoitoon porukoille. Kannoin ekaa kertaa korteni kekoon Ilosaarirockin hyväksi ja täytin näin joensuulaisen kansalaisvelvoitteen. Perjantai oli ensiapupisteessä kovin rauhallinen ja siinä ansaitsemallani rannekkeella oli hyvä rokkailla viikonloppu. Lauantailta erityisesti jäi mieleen Bastillen keikka, olipa hyvä! Siis toki mieleen jäi muutakin kun ei tullut nautittua kuin pari hassua siideriä ja kotonakin oltiin jo puolilta öin. No, otin kaiken takaisin sitten sunnuntaina kun taksi ajoi kotipihaan vasta klo 04.00, mut tulipahan rokkailtua! Maanantai-aamuna olin kyllä jo virkeänä (...) viemässä puudelia hierontaan 11 jälkeen. Puudeli oli jumissa kuten ajattelinkin, uusintahieronta on ensi viikolla ja Kalla pääsee vähän käsiteltäväksi myös. Tämän viikon käynnillä se hengaili mukana lähinnä sabotoimassa.

Kalla on siis nyt 15,5vkoa ja viime sunnuntaina se painoi tasan 6kg. Korkeutta on tullut nyt vaihteeksi, arvio ehkä 35cm. Yhtä jalkaa se on! Ollaan treenailtu vähän aksaa, vähän tokoa ja ahkerammin nyt jälkeä. Käytiin Virven ja Watinkin kanssa jäljestelemässä ja niin, kyllä me ammuttiinkin toistamiseen viime viikolla. Hyvin meni sekin, vaikka selkeästi lähempää ammuttiin. Nyt vaan meinaa vähän mörköilyvaihetta pukata, joten jätetään suosiolla ampumiset myöhempään eikä riskeerata.

JK3 Kelmi Voittoveto

Paljon ollaan pyöritty eri koirien kanssa ja Kalla tulee pääasiassa hyvin toimeen kaikkien kanssa. Se ei tunkeile ja tietää paikkansa, muttei myöskään mielistele. Ollaan myös yritetty jatkaa vierailua eri paikoissa ja naksuteltu muutamia temppuja iltaisin.
Ei se kyllä mikään huikea kaunotar ole, mutta kulmauksia on oikeissa paikoissa ja asennetta ja elämäniloa <3 Kalla on kasvattanut vain jalkoja ja karvoja :D Katsotaan missä vaiheessa kasvaa runko. Edelleen Kalla on uusissa paikoissa tosi reipas ja se on luonnostaan varsin kontaktinhakuinen.
Helmi ja Mape..ja Mapen kesätukka:D


Tänään sitten saatiin Pilvi käymään kesäloman vietosta meilläkin. Suunnattiin siis aksahallille ja otettiin Hemmo mukaan  :) Pikku treenit Pilville, Aissalle, Hemmolle ja Tuitulle. Kallakin pääsi leikkimään halliin.

Noista jäätävistä kärpäslätkän kokoisista kielistä syytämme iskää! :D

ja oli Unskikin mukana!


Pilvistä otti myös upeita kuvia Pia Pynnä, kiitos!
Parin viikon päästä treffataan porukalla paimennuksen ja aksan merkeissä.


Mukavasti vierähtikin aikaa hallilla kun päivällä treenattiin nuoriso ja sitten illalla oli miun treenien veto. Siinä välissä kävin juoksee rappusia ja sainpas pakotettua itselleni seuraksi pari ryhmäläistä!
Sitten jäätiin vielä leikittää pentuja ja ehkä vähän jäin suustanikin kiinni..

Riena (Bustling's Attitude to die for) ja Toma (Coshagh Cuchulainn)
Ja kas näin lähtee sheltin korviin väkerretyt liimat :D
Huomenna jatkuu pentutreffit uuden kaverin kanssa ja huomenna myös palautetaan Dukkis taas Liperiin. Dukkishan pääsi palleistaan viime viikolla ja on touhunnut täällä tötterö päässä..
Perjantaina (viimeistään) suunnataan mökille ja otetaan Mapsku mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti