tiistai 24. tammikuuta 2017

Kameran kanssa

Lauantaina oli hieno sää ja pitipä pitkästä aikaa ulkoiluttaa kameraa. Otan perinteisesti joko tavallisia poseerauskuvia tai vauhtikuvia ja nyt sitten sopivan vastavalon sattuessa kohdalle (kun olin ensin toipunut pettymyksestä ettei aurinko enää paistakaan kuvauspaikkaan että saisin noita ensinmainittuja) päätin lähteä kokeilemaan vastavaloon kuvausta. En siis oikeasti osaa hyödyntää hyvää kuvauskalustoani saati kuvankäsittelyohjelmaa. Nyt vähän testailin kumpaakin. Aiemmin olen ajatellut että pitää opetella ottamaan niin hyviä kuvia ettei niitä tarvitse paljoa säätää :'D
Tuitun silmät eivät vuoda enää oikeastaan ollenkaan ja partakin on trimmattu 4 viikkoa sitten! Karvankasvu on siis hallinnassa näköjään myös. Puudeli saa koko ajan lisää vauhtia ja virtaa, tuolla se yksin leikkii vinkupossulla.. Kontrolli näyttää mihin suuntaan mennään!

vähänkö söpö <3Iltapäivällä saapuivat Unski ja Hemmo ja käytiin pitkästä aikaa juoksemassa. Mummeli on saanut vapautuksen juoksulenkeistä. Se ei oikein mielellään juokse vaan humputtaisi lenkillä takana, kun taas vapaana ollessa juoksentelee innoissaan. Lisäksi osteopaatti epäili että oikeassa ranteessa olisi nivelrikon alkua. Tuota jalkaahan Elsa joskus saattaa ontua, jos sille on esim. paljon heitetty palloa niin seuraavana päivänä (tämä on kyllä oikeasti ollut pannassa jo pitkään, mutta aina löytyy joku, joka viskaa kun E kantaa palloa koko ajan jalkoihin). Normi lenkkien/kevyen aksan jälkeen tuo ei näy. Tässä taas muistutus koiran kivusta, ei se nivelrikkokipu näy lenkkeillessä (välttämättä) vaan tärkeämpää on katsoa miten eläin siitä lenkistä toipuu..

Unski (Boris)

Hemmo (K.Ota mut kiinni)
Ainiin, sir Jethro kävi esiintymässä Kajaanin KV-näyttelyssä ja superhienosti meni! ROP kera sertin ja cacibin! Nyt uupuu Jetiltäkin sitä yhtä niinkuin Ässältäkin.

Marianne Holm tuomaroi näin:
Hyvin kaunislinjainen uros. Erinomainen pää ja ilme. Hyvät mittasuhteet. Erinomainen kaula. Hyvä runko. Erinomaiset raajat, luusto ja kulmaukset. Hyvä häntä. Erinomainen karva. Liikkuu erittäin hyvin. Esitetään hyvin kauniisti.

Huippua :)

Lopuun vielä kuva Hikasta (K.Rähinärakkautta), upea kuva on omistaja Pia Pynnän käsialaa. Kauniisti kulmautunut penska, en voi muuta sanoa <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti