maanantai 1. toukokuuta 2017

Vappua!

Mukavaa Vappua :)

Eilinen meni töissä ja tänään suuntaan yövuoroon. Aamutreenit itselle sopi siis oikein hyvin vappupäivään. Ollaan siirrytty treenaamaan pari kuukautta sitten TFW-Joensuulle ja ollaan tykätty! Jotenkin se crossfit-meininki tuli nyt tiensä päähän ainakin tuolla missä käytiin. Vaihtoehdoiksi jäi siirtyä viralliselle CF-salille tai sitten etsiä jotain muuta. Sopivaan saumaan avautui tuo sali ja käytettiin kortti "jotain muuta".

Viime viikolla saatiin pitkästä aikaa vieraaksi Pila (Tottakai Peukaloliisa) Elsan ekasta pentueesta. Nekin täyttää jo 8v kesäkuussa! Pirteä koira, jossa ei kyllä ikä näy :)Pikku-Tollo aloitti kisauransakin tässä yhdellä hypärillä. Hypäri oli vähän profiililtaan kökkö ja lisäksi keppien jälkeen olisi pitänyt tehdä valssi tai persjättö sujuvan loppuradan takaamiseksi. No eipä me vielä semmosia niin olipa sitten vähän pelastelua se loppu ja tiesin odottaa et linja vie väärään putkenpäähän ja sinne sujahti neiti harmaa :) Oikein hyvä fiilis jäi, pysyi kiltisti lähdössä, oli oma reipas itsensä ja vaikka minua jännitti niin kallalla oli selkeästi ajatus "meikä hoitaa homman". Toukokuussa lisää ainakin hypäreitä, ehkä jopa aksarataakin jos harmaa rakki saadaan pysähtymään puomille vähän isommalla prosentilla kuin nyt :D Periaatteessa haluaisin aloittaa kisaamisen vasta sitten kun ei tarvitse miettiä "ei me voida vielä tuollaista tehdä", mutta todellisuudessa sitten.. Ehkä se kisaaminen kandee ottaa jo ohjelmaan, vaikka ensi vuoden alusta vaihtuukin säkäluokka pikkumaksiksi. Odotettu uudistus!

pikkutollo sievänä
Hemmoakin (K.Ota mut kiinni) treffattiin viikonloppuna, on se vaan niin hyvänmielen koira! Ei voi hymyilemättä katsoa kun toinen on semmoinen ranskalainen rakastaja, hymy korvissa ja touhottaa menemään minkä ehtii.

ja kyllähän sitä mielellään katseleekin, vaikka itse sanonkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti