sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

mahakuvia

Päivän maha :)


Henkilön kennelkivasti (@kennelkivasti) jakama julkaisu
ja pari päivää sitten

Henkilön kennelkivasti (@kennelkivasti) jakama julkaisuPentujen liikkeitä on alkanut jo vähän tuntua, mutta en ole saanut varsinaisesti laskettua määrää. Pilvi on voinut hyvin ja on supernälkäinen!

Aurinkokin näyttäytyi ja käytiin lumikenkäilemässä  muutamat polut auki. Lunta olikin tullut ihan riittävästi ottaen huomioon että on maaliskuun puoliväli.. Meillä on pihassa valehtelematta aurattuna 2-2,5m kinokset ja lunta ainakin 60cm. Kiirettä pitää keväällä kohta tai muuten pääsen hiihtämään vielä toukokuussa alkavalla kesälomalla :)

Tänään Uniikit täyttävät kaksi vuotta! Samoin kepo täyttää vuosia tänään <3 Eilen kehissä pyörähtivät Jeti (K.Liian Viilee) ja Kundi (K.Pojat on poikii). Sir Jethro kipitti itselleen LUVA:n medikakkosista ja Kundi totteli koularin TK1 pistein 196 + kp. Niin hienoa työtä Tiina ja Jeti sekä Riina ja Kundi <3 Ainiin, Kundi korkkasi edellisenä vkoloppuna myös rally-tokokehät hyväksytyllä tuloksella ja tuomarinpalkinnolla :)Ettei koiramäärä nyt pääsisi yhtään vähenemään niin haettiin eilen vielä Elsa ja Dukkis meille hoitoon. En ole jaksanut yhden yön takia niitä edes yrittää yhdistää koko porukkaa, Pilvi käy portin läpi tiuskimassa mammalleen ja mamma ehkä saattaisi palauttaa tyttärensä ruotuun jos tilanne sallisi :D

2 kommenttia: