sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Koti on tyhjä ilman pentuja

Onpa täällä hiljaista. Ei ole kuin yksi karvanaama kotona, Tuittu on vielä hoidossa ja jos saisi päättää, ei sieltä koskaan takaisin tulisikaan.. No, ehkä Tui pääsee eläkekotiin sinne (eli miun vanhemmille), mutta ensin se saa leikkiä harrastuskoiraa vielä jonkin ajan :D

Tultiin tänään reissusta kotiin, siitä joskus erillinen juttu tiedossa :) Lähdettiin maanantaina ja vietiin samalla kaksi pentua uusiin koteihinsa.

Kivasti Nauruterapiaa eli Merri (ent.Aapo) asuu Joensuussa Hannan ja Heikin ja Minta- tarupin kanssa. Merrin tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu monenmoiset harrastukset agilitystä retkeilyyn :)




Kivasti Yritä Ymmärtää eli Reino (ent.Reijo) muutti Lappeenrantaan ja hänellä menossa mukana ihmisjäsenet Sirkku, Joonas sekä vauhdista huolen pitävä Eemeli ja jo iäkkäämmät, mutta pennun myötä ilmeisen nuortuneet westiet Vito ja Vea. Reino suuntaa ainakin agilitykentille.

Vantaalla asustaa Meeko (Kivasti Savuna Ilmaan, ent Keijo) ja hihnan toisesta päästä löytyy Jenni ja koiraystävänä bretoni Elsa. Meeko aikoo ainakin aksata ja rallytokoilla sekä vaeltaa pitkin Suomenmaata:) Ehkäpä blogi päivittyy joskus :P http://viphy.blogspot.com/


Pilvi-äiskän luokse Espooseen muutti Kivasti Kaunis Kaaos entinen (ja välillä vahingossa nykyinenkin) Maija, nykyinen Milka. Milka tulee harrastamaan agilityä ja kuulemani mukaan ainakin yksi näyttelykäynti on jo suunnitteilla :D Milkalla on emänsä lisäksi ystävänään Aissa-briardi ja ihmisjäsenet.




Ja Dippi (K.Rahan takii, ent. Kaapo) muutti siis jo aiemmin  ja Dipin perheineen löytää Espoosta. Dippi elelee ainoan koiran elämää aktiivisessa perheessä ja Viiman ja Mirvan kanssa päätynee niin aksakentille kuin raunioillekin.

Tämä projekti tavallaan päättyy nyt vaikka tosiaalta pentujen elämässä kaikki vasta alkaa. Kaikki pennut saivat ihanat kodit ja on ollut huippua kuulla kuulumisia ja kaikilla on lähtenyt sujumaan hienosti uusissa kodeissa <3 Kiitokset kaikille projektissa mukana olleille ja tietenkin erityiskiitos Johannalle!

Ja hei...eipä pentujutut suinkaan tähän loppuneet; poikettiin Prahan reissulta Saksaan hakemaan tulevaisuuden toivo Fredi. Fredi on yhteisomistuksessa Sannan (kennel Eloveenan Ehta) ja Tanjan (Kennel Salokannel) kanssa ja on viralliselta nimeltään Zeus vom Wunderhorn.

Fredi on taustoiltaan mielenkiintoinen ja tuo aikanaan toivottavasti vähän laajennusta pieneen pyrripopulaatioon. Maalta Frankfurtin lentokentälle kiskaistu 11-viikkoinen penska oli kuin olisi paljonkin maailmaa nähnyt (ja ei ole :D), niin reippaasti ja rohkeasti se uudet tilanteet kohtasi. Oikein mukavan oloinen, reipas ja sosiaalinen pentu <3
Fredi jäi asustamaan sijoituskotiinsa Mäntsälään Liisan ja Karin luo ainoaksi koiraksi ja voi hyvinkin päätyä harrastuskentälle kunhan kotiutuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti