sunnuntai 19. tammikuuta 2014

tavattiin tuttuja!


 Voisi luulla kevätauringon jo lämmittävän näissä kuvissa. Todellisuudessa on valitettavasti vasta tammikuu ja pakkasta -20.




Saatiin vieraita Helsingistä kun veljeni Henri vaihtoi farkut verkkareihin (tai jotain) ja tuli visiitille kotikonnuilleen Liperiin. Mukana saapui tietysti myös Kyösti 9kk (Giteas Incredibile).

Meidän perheen "pienimmät" 190-senttinen pikkuveljeni ja Kyösti 35kg


Miun tytöt tykkäs partanaamasta ihan yhtä vähän kuin ennenkin (ja ihan yhtä vähän kuin muistakin tungettelevista uroksista) ja eipä Dukkiskaan kovin ihastunut tilanteesta ollut. Sieti kuitenki nieleskellen toisen uroksen kotonaan. Lopputulemana homma meni kaikille helpommin kun tehtiin pesäero turreille välille Joensuu - Helsinki ja pistettiin porukkaa portin taa. Kyösti oli kovin ihastunut Elsaan ja Kivaan ja sai ansaitut tukkapöllyt, uskomatta juuri kuitenkaan.

Elsa irvistää Kyöstille ohikulkumatkalla

Hyväntuulinen hölmö kuvaa Kyöstiä hyvin. Se on läpikotaisin ystävällisen oloinen rekku, tykkää kaikista ja olettaa tietenkin kaikkien tykkäävän siitä. Miksi ei tykkäisi? Voiko tämän näköisestä koirasta olla tykkäämättä? :D Siksi se varmaan järkyttyikin pyrrilauman rasistisista asenteista sitä kohtaan.. Hienovaraisuus oli Kyöstistä vähintäänkin kaukana ja "jos minä en nää sinua, sinä et nää minua"-asenteella menemään tottuneet pyrriotukset olivat vähintäänkin pyöristyneitä moisesta käytöksestä. Irti lauma kuitenkin tuli juttuun ihan hyvin.

Kyöstillä oli kivaa jäällä juostessa!



Jeeeee!

Liperissä oli niin kylmää jotta partakin jäätyi!
Muutama kuva lisää täällä

Liperistä kotiuduttiin ja saatiin heti vieraaksi Hanna ja Maisa. Maisa ja Mape (eli Martta siis) löysivät heti yhteisen ajatuksen ja leikkiä viilettivät innoissaan. Tämän kummempia kuvia ei 9-kuisista siskoksista ole, leikin jälkeen turkit olivat täynnä jäätyneitä räkäpalloja, ei tehnyt juuri mieli ottaa rakennekuvia.. Summa summarum: Mape on pieni, mutta Maisa vielä pienempi. Mape on ulkoisesti aikuisemman ja valmiimman näköinen, luonteeltaan taitavat olla (ikuisia?) kakaroita. Maisa rakastaa edelleenkin ihmisiä yli kaiken.. Hauska pieni kettu!

Kuopion kettu
&
Utran rakki




Pikku-Maisa ja hullu-Mape :)
muutama leikkikuva lisää täällä

Ja hei pohjois-suomi, Reta etsii sijoituskotia! http://arripyrrit.blogspot.fi/2013/12/paimentamassa.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti