sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

14 vrk

Pennut ovat ehtineet jo kaksiviikkoisiksi. Maailma on avartunut ainakin teoreettisesti silmien avautumisen myötä. Silmät aukesi kaikilta siinä 11vrk tienoilla. Nyt laatikossa jo vipelletään aikalailla reippaasti! Herra ISO (K. Ohituskaistalla) on joukon ensimmäinen vähän kaikessa, kävelemisessä, silmien avaamisessa ja myös painossa. Siinä missä muut painavat 800g tienoilla, herra ISO painaa kilon. Toki sillä on ollut reilusti etumatkaa jo syntymästä saakka.
 
Tässäpä kaksiviikkoispotretit.
 
 
K.Koukussa


Nättipoika, K.Liian Viilee

Neiti äänekäs, K.Kulje mun kanssa

Herra ISO, K.Ohituskaistalla

söpö pikkupoika, K.Ota mut kiinni
Olin tänään ja olen huomenna töissä agilitykisoissa. Siinähän se pääsiäinen meneekin kun yöt (4) on vielä töissä.. Olisihan tuo vähän poltellut radalle =) Pitäisi saada itseä niskasta kii ja viilata puudeli kisakuntoon, ne kepit ja se keinu.. Pentujen tulon myötä aksaharkat ovat jääneet varsin vähiin, mutta eiköhän tästä taas aktivoiduta!

Muut koirat ovat päässeet jo viikon katselemaan (muttei koskemaan) pentuja ja homma on Elsalle täysin ok. Toivoa sopii että sekä Kiki että Tuittu ovat pennuille mukavia leikkitätejä muutaman viikon päästä, ainakin kiinnostus pentuja kohtaan on kova. Mikäli vanhan kaavan mukaan mennään, Elsa on enemmän se kuria ja järjestystä pitävä ÄITI eikä se kaverimamma. Viimeksi Kiki oli ihan super-nanny, tosin aikalailla pentuhan se oli itsekin vielä.

Se On-pennut ehtivät täyttää jo 3v pari päivää sitten, onnea! :) Pila aloitti eilen kisauransa agilityssä vauhdikkailla (ja äänekkäillä:) radoilla ja tuloksilla HYL ja 10 (kielto + rima). Ei pöllömpää, asenne oli erittäin kohdallaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti