lauantai 12. huhtikuuta 2014

Pennut viikon!

Pentuset ovat tänään viikon vanhoja. Ihan eivät ehdi tälle vuorokautta tuplaamaan painoaan, mutta eiköhän jo huomenna :) Kaikki on sujunut tähän saakka hyvin, pennut ovat virkeitä, ahneita ja edellisiin verrattuna ihanan hiljaisia. Elsa on toipunut hyvin ja hoitaa pentunsa tunnollisesti. Muu lauma on käynyt pentuhuoneen ovella ihmettelemässä, Tuittu on melkeinpä muuttanut majansa siihen ovelle. Hirveästi se haluaisi tutustumaan pentuihin ja on kovasti huolissaan, jos ne ääntelee. Ehkäpä Tuitusta tulee niille hyvä leikkitäti :)

Pennuilla on jo nimetkin. Teemaa mietin pitkään ja hartaasti, miten saisin sen jotenkin olemaan yhteydessä jompaan kumpaan vanhempaan. No ei onnistunut oikein.. Biisien nimistä saa hauskoja nimiä, mutta miten valita artisti?
No, lopulta monen mutkan kautta homma meni niin, että C niin kuin Celo ja niin kuin Cheek :D Kyseessä ei ole valitettavasti mikään suosikkiartistini, mutta onhan herra toki tälle aikaa kovin ajankohtainen tyyppi!

Siispä tässä esittäytyvät Kivasti Keekit, JOU!

Minkä muun nimen voit valita biisilistasta pojalle, jolla on pieni häntämutka? "Mutkis" on tästä lähtien "Kivasti Koukussa"Tyttö sai nimekseen "Kivasti Kulje mun kanssa"Merlepoika on sävyltään vaalein ja tunnetaan tästä eteenpäin nimellä "Kivasti Liian viilee"Mustien poikien nimien suhteen piti miettiä hetki enemmän. Iso poika jyrää massallaan ja saikin siitä hyvästä nimen "Kivasti Ohituskaistalla" Pikkupoika on pentulaatikon vikkelin ja se sai nimen "Kivasti Ota mut kiinni"

Painot viikon iässä, suluissa syntymäpaino:
K.Liian viilee: 505g (290g)
K.Koukussa:494g (270g)
K.Ohituskaistalla: 647g (390g)
K.Ota mut kiinni: 487g (270g)
K.Kulje mun kanssa: 491g (270g)

Pentujuttujen lomasta mainittakoon, että jokunen viikko sitten Roikki (Tottakai se on Severi Suhonen) tokoili hienon ALO1-tuloksen pistein 190 ja KP!

Sulo (Tottakai se on Sulo Vilen) on jatkanut hakuilua ja Hyvinkään käyttökoirat palkisi ohjaaja Arin vuoden 2013  "Paras aloitteleva ohjaaja" - palkinnolla. Kuulemma innokkaalla Sulolla on ollut tassunsa pelissä :)


1 kommentti: