maanantai 29. syyskuuta 2014

ja vielä vähän kuvia

Syksy on ihanaa aikaa kuvata. Valo on nätti, samoin värit.


 
Kuvattavista kohteista ei sensijaan aina voi sanoa samaa :) Ensin Dukki-tykinkuula kyttää, sitten se lentää.

 

Montakohan tällaista kuvaa mummelista jo on?
 
 
Ja Torvinen juoksee, taas
 
joskus puudelikin osuu kuvausetäisyydelle
 
Lauantaina käytiin juoksuttamassa pentuja. Meno ei oleellisesti ollut muuttunut siitä kun tyypit pentulaatikosta lähti. Pilvi vei ja Hemmo vikisi. Aika saman kokoisia sankarit ovat, joskin Hemmo on raamikkaampi. Toinen on niin tyttö ja toinen niin poika :)
 
 
 
 
Hemmon äidistä ei taida olla suurta epäselvyyttä :P


 
 
 
Vaikkei siskokaan kuulokkeidensa kanssa juuri huonommaksi jää


Syksy <3


Pilvi oli tänään mukana hengailemassa aksakoulutuksessa ja tokotreeneissä. Se on raukka varmaan ihan väsynyt kun maanantaina kotiutuu :P

Ja Varkauden suunnalta tuli taas uutisia; Pila oli saanut ensimmäisen LUVA:n kakkosista nollavoitolla ja Dukkiksen poika Nasu oli noussut kakkosiin :))

Tokotreeneissä oli Torviselle vaikea paikka - paikkamakuussa kissanruokaa vedettiin ihan nenän edestä ohi lasten hiekkaleikkiautolla. Ja Kikin mielestä se oli suorastaan helppo rasti! Kukaan ei tuohon varmaan alkuun uskonut (en miekään) ja treenikaverit vinoilivat heti kun näkivät kuka paikkisriviin tulee:D  Tottahan Kiki yritti heti ampaista ruuat hotkimaan kun vapautus tuli, mutta kesti kuitenkin! Siellä tosin todettiin, että jos koira on vaikkapa allerginen, kandee olla varovainen, ettei koira pääse hotkimaan kissojen eväitä. Tähän oli hyvä todeta että joo tosiaan kannattaa varoa, Kikille on tullut kerran kunnon vatsanpurut moisesta *KLIK*

No, se ilo ruuan hotkimattomuudesta katosi hyvin pian kun paikkiksen aikaan Elsa oli karannut takakontista (miun oma auto on huollossa ja ajelen vanhalla misukalla) ja syönyt paketin nakkeja ja pussillisen lihapullia.

Oikeasti en taas voinut muuta kuin nauraa. Joku on joskus sanonut että pyrri pitää nöyränä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti