torstai 25. syyskuuta 2014

Kulje mun kanssa

Pilvi (Kivasti kulje mun kanssa) saapui eilen junan tuomana meille hoitoon. Täällä odotti ensilumi ja ilmeisen tuttu synnyinkoti. Tietty koiratkin olivat tuttuja ja jälleennäkeminen oli ainakin Pilvin puolelta hyvin lämmin. Harmi kun en saanut kuvaa siitä kun miun koirat mököttää sohvalla ja Pilvi yrittää olla ystävä..

mutta lenkiltä napattu kuva kertoo fiilikset kyllä!

Nauroin ehkä tovin jos toisenkin tälle onnistuneelle yhteiskuvalle, josta se harmaa tyyppi ehti livistää..

VAPAA!


Päräytettiin heti lenkille Mapen ja Helmin kanssa, Mapen mielestä Pilvi oli väärän värinen ja Pilvin mietti samaa Helmistä. Hyvin lauma alun ihmettelyjen jälkeen tuli juttuun.

Tänään lenkkeiltiin iha omalla laumalla ja illalla otin Pilvin alkeiskurssin teoriakerralle mukaan kera puudelin. Puudeli oli se varsinainen demokoira, joka esitteli namikupille irtoamisen ja asetteli tohkeissaan takatassujaan tyynylle demonstoiden takajalkatemppua/laatikkometodia. Puudeli oli niin otettu kun niin paljon porukkaa oli saapunut tätä spektaakkelia seuraamaan!

Pilvi oli mukana hengailemassa, lopuksi se hengaili irti moikaten kohteliaasti kaikki läsnäolevat. Liukkaat koulun lattiat ja rappuset eivät tuottaneet minkäänlaisia ongelmia ja tulipa samalla harjoiteltua häkissäoloakin puudelin avustamana.

Pilvi on sujahtanut laumaan varsin kivuttomasti. Se on sisällä kiltti ja nöyrä ja tietää paikkansa. Kissa koki suureksi tarpeekseen muistutella siitä vähän väliä, mutta nyt elo on jo rauhoittunut senkin osalta.

Joskos viikonloppuna ehtisi treffaanaan Hemmoakin!

Pilvillä on ikää nyt lähes 6kk.
Pilvi ja ensilumi

iloinen häntä :P
ja toinen vielä iloisemman hännän kantaja, tuo valkokirjava sekarotuinen piski ;) No, eipä tuo pesua ja trimmiä kaipaava puudelikaan miltään muotovaliolta näytä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti