maanantai 12. tammikuuta 2015

Pentutreffit

Ystäväni häitä vietettiin Vantaalla lauantaina. Siispä samalla oli hyvä hetki treffata pääkaupunkiseudun pentusia! Suosittelen ulkoilua jäätävässä tuiskussa ja tuulessa klo 10 juhlien jälkeisenä aamuna ;) No joo, aamuhan lähti jo niin, että focus työnnettiin juhlapaikan pihalta.. Oli hieman tullut yön aikana lunta! Yli 10km matkalla en nähnyt yhtään aura-autoa ja parhaimmassa kunnossa oli treffipaikkaamme Ojangon koiraurheilukeskukseen vievä tie. Käytiin treffien lopuksi katsomassa vähän kisoja.
Lunta tuli koko matkan Vantaalta Joensuuhun, paremmassakin kelissä olen ajanut..

Kuviahan toki löytyy, joskin olosuhteet eivät olleet kehuttavat. Joko pimeä metsä tai tuisku. Lähinnä molemmat!


Celo-iskä oli treffeillä myös :)

Pilvin (Kivasti Kulje mun kanssa) mielipide poseerauksesta tuiskussa

Metsässä voi hyvin poseerata :P

Juoksuhommia

Sää oli pääasiassa tällainen. Kuvaa sitten mustaa koiraa!
Velho (Kivasti Ohituskaistalla) on kyllä nätti kakru, massaahan sillä ei ole ja korkeutta ehkä hiven liikaa :DÄssä (Kivasti Koukussa)


Vielä tulivat pojat juttuun, vaikka Celon mielestä etenkin Velho tarvitsi ajoittain hieman isällistä kurinpalautusta ja Velholla ja Ässällä alkoi olla mielessä jo mietteet kumpi onkaan isompi poika..

En voi kehua olevani kovinkaan ylpeä noista kuvista, mutta sitäkin ylpeämpi olen miun reippaista kasvateista! Avoimia ja iloisia pentuja, joita Ojangon kisapaikan hälinä taputuksineen ja kuulutuksineen ei haitannut yhtään. Hienoa :)

Tänään Tuittu pääsi hierojalle ja sai laseria lannealueelleen. Muuten kunto oli ihan ok. Tulevana viikonloppuna on kaksikin agikoulutusta, mukavaa!

Ja mitäs Elsalle? No tällaista vaikkapa:

Lobotomia ei tepsinyt leluhulluuteen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti