tiistai 6. tammikuuta 2015

Uusi vuosi, uudet kujeet?

No ei sentäs :)


Treenivuosi 2015 avattiin eilen Pro Perrolla Sannan opissa, puudeli oli aika etevä :) Tammikuun projektina kyllä tulee olemaan kepit ja kontaktit... Kunhan tästä saa aikaiseksi lähteä hallille. Ne eivät ole sillä tasolla millä muu osaaminen on. Sanotaanko, et puudeli suoriutuu varsin vaivatta kolmosluokan tasoisista ratakuvioista, mutta keppi- ja kontaktiosaaminen on vielä möllitasoa :D

Tänään oli tarkoitus olla issikoimassa Dagurilla, mutta kun pakkanen. -21 tänä aamuna ja -26 ensi yöksi on luvassa tänne meille.

Elsa on parantunut hyvin. Huomenna tulee 4 viikkoa itse tapahtumasta ja tänään 3 viikkoa siitä kun haavat leikeltiin auki. Sen kunniaksi loppuu antibiootti!

Herkimmät voivat sulkea silmänsä nyt ja rohkelikot katsoa mistä lähdettiin ja missä ollaan nyt.


Tässä vajaa viikko tapahtumasta, kun haavat avattiin tulehduksen vuoksi ja nekrotisoitunut kudos poistettiin.


Ja tässä mummeli 3 viikon päästä :) Aika näyttää miten karva tuohon kasvaa, mutta tämä on meille jo voitto että haava on kiinni!
Ollaan pikkuhiljaa palailtu normaaliin elämään ja käyty jo pari kertaa juoksemassakin. Dukkiduu on ollut hoitopoikana täällä ja osoittautunut ihan kehityskelpoiseksi vetojuhdaksi! Ei tarvitsekaan laittaa varusteita myyntin.. Elsa ei vetohommia ole ikinä ymmärtänyt, ja puudeli taitaa olla vähän turhan pieni :) Naapurista sais kyllä kuulemma pari rekkua lainaan aina kun tarttee, yhden pikkupyrrin ja sen pilkullisen ystävän. Kuinka ystävällistä :P


3 kommenttia:

 1. Hienoa että lähti kuitenkin paranemaan :) Aika hurjan näköinen oli.
  Parempaa alkanutta vuotta <3

  VastaaPoista
 2. Hyvä että haava on lähtenyt paranemaan. Aikamoinen tuo eka kuva haavasta!

  VastaaPoista
 3. Hyvä nähdä että Elsa on paranemaan päin. Ja kyllä se puudelikin vetää, et vaan kerro sille että siitä ei ole mitään apua kun juokset perässä vaan. :)

  VastaaPoista