tiistai 30. joulukuuta 2014

VuodenvaihdeNiin se vaan vuosi 2014 alkaa olla ohi. Toivokaamme vuodelle 2015 terveyttä ja iloa :)

Vuodelle 2014 en tainnut asettaa mitään kummempia tavoitteita (paitsi puudelin kisauran aloituksen) ja tämä vuosi olikin harrastusrintamalla hiljaisin ikinä.
Tokokisoja ei käyty, näyttelyissä käytiin pari kertaa ja aksassa kisattiin muutamat startit. Tuittu valioitui näyttelyistä heti alkuvuonna ja pääsi eroon turkistaan. Ettehän ole unohtaneet tätä kuvaa? :D


Merkittävin onnellinen tapahtuma oli tietenkin huhtikuun alussa syntyneet pennut. Niillä on parin päivän päästä ikää jo 9kk ja kaikilla kuuluu menevän hyvin :) Toisia olen nähnyt useammin, toisia harvemmin, mutta jokaisesta tykkään hurjasti <3 Jokainen on aloittanut harrastamaan jotakin ja omistajat ovat olleet kovasti tyytyväisiä ja sehän se on tärkeintä.
Etelän porukan kanssa on tarkoitus treffailla tammikuussa :)

Kivasti Koukussa "Ässä" melkein 9kk (kuva Aino Ahlfors)
Loppuvuodesta muistiin jää reissu Thaimaahan, Tuitun nousu kakkosiin, Elsan hyppyvalioituminen ja tietenkin koirien tappelu ja se fakta, ettei Kikiä enää ole. Kun muistelen vuotta taaksepäin, tässä on jo oikeastaan lueteltuna ne vuoden merkittävimmät kohdat, vuosi taisi olla hiljainen kaikenkaikkiaan.

Elsan aiemmista pennuista Pila (Tottakai peukaloliisa) nousi agissa kakkosiin ja kolmosiin, Roikki (Tottakai se on severi suhonen) kisasi hienosti tokossa (TK1, pisteet 180, 190 ja 197), haki yhden LUVA:n maksi2:sta ja suoritti BH:n ja Sulo (Tottakai se on sulo vilen) teki pyrrihistoriaa HK1 koularin myötä. Pakki (Tottakai Puuha-pete) kävi maailmanvoittajassa saamassa vara-cacibin ja Pakin poika Taavi (Tottakai Uskomaton olen) pyörähti kehissä kolmen sertin, yhden cacibin ja titteleiden JMV-14 ja V-14 arvoisesti. Koda (Tottaki se on sven tuuva) ja Roikki pyörähtivät niinikään näyttelykehissä ja Koda myös jalostustarkatuksessa.

Mitäs me tehdään ensi vuonna?
Toivottavasti lauman lukumäärä ei tästä ainakaan vähene! Lisääntyä se saa, jos jotain sopivaa sattuu kohdalle. Antaa nyt kuitenkin ajan vielä kulua.

Asuntokin saisi vaihtua, katsotaan kuinka käy. Tuntuu, että jokaikinen mökki maksaa 250 000..ja jos ei maksa, on työmatkaa joku 40km tai tönö pitäisi lähinnä purkaa..

Kisahommat? Tuittu aikoo nousta kolmosiin ja aloittaa nollien keruun kesälle 2016. Sitä kun ei vielä tiedetä onko Tuitulle jotain muitakin suunnitelmia tälle vuotta :)
Elsa voisi tavoitella paria EVL-kisaa, olisihan se hauska kisata uusillakin säännöillä!

Näyttelyhommista vastaa tänä vuonna Dukkis (hahah), Lupaan rehata sen kehään ainakin kerran.. Elsalle oli suunnitteilla näyttelyitä, mutta voi olla, ettei rouva scarface ole enää näyttelykoira.
Ehkä Mape ja Elsan pennut aloittavat näyttelyuransa :)

Tammikuulle on luvassa oman seuran TT-koulutusta, Pro Perroa ja Elinaa. Helmikuussa elää myös toive Elinan treenistä ja ellei juoksut sotke kuvioita niin kisoistakin.


Kyösti kävi joulunvietossa Liperissä. Valo ei suosinut valokuvaajaa, mutta tämä kuva kyllä kertoo kyseisestä koirasta ihan riittävästi!
Tiedättekö sanonnan "kuin norsu posliinikaupassa"?
Hyvä. Kyösti näyttää millaista on kun se norsu saa lisäksi hepulin. (eli kuvitelkaa tuo sisätiloihin..)
https://www.youtube.com/watch?v=AaeLBkMygr8#t=45

Oikein mukavaa vuodenvaihdetta ja iloa vuoteen 2015!1 kommentti:

  1. Taavi on Tottakai Uskomaton Olen ;)
    Ja tuo työmatka on asennekysymys, nimim. melkein 100 km suuntaansa =P

    VastaaPoista