keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Kalla 8kk

Aika rientää..Taitaa olla 7kk-päivityskin tekemättä. Suoraan sanottuna tässä on nyt ollut aika paljon kaikenlaista muuta ja tulee olemaankin. Isoja muutoksia elämässä ja näin. No, kaikki ollaan hengissä, mikä on vuoden takaiseen tilanteeseen nähden positiivista. Huomenna tulee vuosi tappelusta ja Kikin lopetuksesta. Jos huonoa niin hyvää, kyllähän tuosta seurauksena sitten meillä asuu tuo viikonloppuna 8kk täyttänyt harmaa pyrrieläin <3


Että semmoinen rakennekuva :D mietin etten ees laittais!


Käytiinhän me Jyväskylä KV:ssa Elsan ja Hemmon kanssa. Jeti oli valitettavasti kennelyskän vuoksi estynyt saapumasta. Hemmolle "sileä ERI" JUK1, tuomari tykkäsi kyllä kovasti, mutta olikohan perinteiset pyöreät silmät ja kallo syynä. Tuomarihan oli Alain Pecoult, pyrrikasvattaja ja Ranskan rotuyhdistyksen puheenjohtaja.
Elsa kipitti itsensä ROPiksi ja tietty samalla ROP-VET:ksi. Elsan kanssa oli kivaa kehässä kun sen mielestä tuokin on vaan mukavaa :) Edellisen kerran Elsa on näyttäytynyt tuolla tuomarilla junnuluokassa vuonna 2008 ja saanut EH:n. Arvostelut ovat jossain..

Tuitun kanssa ollaan kisattu muutamat kisat ja SM-nollatili näyttää viittä nollaa sis. tuplan ja voiton. Aika kiva :) Ensimmäinen SERT-A on myös taskussa päivämäärällä 5.12, joten tästä on enemmän kuin hyvä jäädä pienelle tauolle. Tänään on ohjelmassa hierontaa ja lauantaina osteopaatti.

Päästiin Tuitun kanssa vuoden alusta alkavaan nuorten koirien (heheh..puudeli pian 4v) Next Leveliin! Ehkä paras ja piristävin uutinen hetkeen :)

Kalla 8kk aksa näyttää suunnilleen samalta kuin Kalla 6kk aksa ;) Kerta viikkoon ollaan suunnilleen treenailtu, kyllä se on aika makee <3
https://www.youtube.com/watch?v=EZuNXj-fVHU&feature=youtu.be

1 kommentti: