torstai 8. syyskuuta 2016

Lisää chilii

"Sun täytyy kestää kuumuutta, jos aiot onnistuu mun kaa.." Se on Kallan laulu se!
Pikkuinen Kalla oli ensimmäisissä mölleissään tänään. Se on käynyt paikalla aiemmin hengailemassa kisoissa, mutta ei itse tekemässä mitään. Sinne se kiskoi, radalle :) ja oli ihan oma itsensä. Käytiin putkirata ja episrata, jossa sovelsin oman radan, koska eihän K kontakteja tee. Kokemusta haettiin ja sitä saatiin, hyvää sellaista. Ja vielä palkinto kaupan päälle. Kyllä meillä oli mukavaa!

Harjoiteltiin lopuksi mittausta. Meinaa jäkittää ja väistää (tai poistua paikalta jos sen sallii) mitatessa. Rajatapaushan tuo on viimeisen päälle.

Mukavaa oli myös mummilla, joka pääsi tuulettumaan KISOIHIN.


Tuitun kanssa kaksi epävirallista rataa, perusmeininkiä. Ei jotenkin ihan lähde sen kanssa..

sitten lupasin jotain laittaa siitä jalostustarkista. Siellä oli siis Pilvi (K.Kulje mun kanssa) ja Jeti (K.Liian viilee) ja tarkastajana Elina Haapaniemi. Paljon oli hyvää molemmissa ja tietysti korjattavaa myös. Kumpikin saivat suositukset jalostukseen pienin huomioin.
Jeti onkin saatavilla jalostukseen terveeksi tutkituille ja mukaville nartuille. Pilvin pentusuunnitelmat ovat ajankohtaisia ehkäpä 2018.
Sulo oli myös jalostustarkissa ja Celon pentuja Ladan kanssa tehdystä pentueesta.


ilme on tärkein, eikö ;)

Pilvin jalostustarkki:














Jeti ja Pilvi

Sulo (HK3 Tottakai Se on Sulo Vilen, elsa x speed)

Jetin jalostustarkastus:








Nähtiin myös Hikka (K.Rähinärakkautta) ja se oli kyllä aika pikkuinen asennetyttö :) Oli kiva nähdä kaikkia tuolla!


Väri on peritty iskältä ja häntä epäilemättä äiskältä :'D



Mitäs muuta.. ainiin, Ässä (K.Koukussa) kävi toisessa näyttelyssään (tuomari Kitty Sjong) ollen toisen kerran ROP kera SERTin! Yhtä uupuu :D Hienoa :)))

ja mitäs muuta.. Käväistiin kiertää Kaltimonkierto (26,5km) ja ei, ei tarvitse ottaa yhteyttä puudeliasiamieheen eikä edes puudelinsuojeluneuvostoon. Puudelikin jaksoi oikein hyvin! Se ei kyllä turhia askeleita ottanut ja oli taukopaikalla (14km) kaikista virkeimpänä kerjäämässä makkaraa. Miun koirat lenkkeilee sen verta paljon ja juokseekin harva se viikko 10-15km mukana, miks ne ei jaksais kävellä 25km? Hyvin jaksoivat :) ja me ihmisetkin. 21km oli maaginen raja, jolloin alkoi vaellustossut painaa ja lonkkaa ja polvea kolottaa.
Mukava kierros, suosittelen! Suosittelen myös kiertämään sen myötäpäivään...Täällä lisää reitistä.



ja päivänä eräänä maalasin vessan. Siitä tuli hyvä =)




Kuva, jonka Heidi Utriainen (@kivast1) julkaisi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti