sunnuntai 28. elokuuta 2016

Mitä uutta?Hieman on huonoja uutisiakin kerrottavana. Mapen eniten mapen näköinen ja oloinen pentu otti ja teloi varpaansa. Ja se mikä on kaikista huvittavinta tilanteessa, jossa ei periaatteessa ole mitään huvittavaa, niin on se että kyseessä on sama jalka ja sama varvas kuin martalla aikanaan! Onneksi Oomi näyttää pääsevän vähän vähemmällä ja kyseessä on hiusmurtuma/papuluun liikahdus =ligamenttivamma. Mapellahan oli murtumat sekä varpaassa että myöhemmin todettuna myös välikämmenen kahdessa luussa.
Onkin unohtunut mainita että Oomin "isoveli" Koda ja Anne tokoilivat hienon alo1-tuloksen tokon sm-kisoissa!!
Tuittu kisasi katrin kanssa piirinmestaruudesta. Yksi nolla ja yksi hylky. Taisi puudeli liikkua paremmin katrin kanssa?!

Kotona sitten... maalattiin keittiö  välitilan laatat. Aiemmin ne olivat tällaiset:
(kuva myyntiesitteestä)

ja nyt siten valkoiset.


Otin joku päivä kuvia tuosta struktuuriseinästä. Siinä siis pohjamaali sävy 1946 (tikkurila deco grey) ja päällä tikkurilan Tunto Hieno sävy 1945. Vannoin joskus että tuota Hay Trayn ns. "blogipöytää" ei meille tule, mutta kuinkas kävikään.. Mut hei jos se on torissa myynnissä jonkin verran edullisemmin niin hitto miks ei?!

Saatiin sitten viimein sekin tv-taso. Tilattiin se trademaxilta kuten senkkikin, mutta eri aikaan. Nyt sitten maanantaina oli tv-taso saapunut Turkuun seurantakoodin mukaan. Sieltä se ei näyttänyt liikahtavan mihinkään kunnes perjantaina Olli rupes asiaa selvittämään. DHL:llä ei ole kuljetuksia tänne päin, tv-taso oli annettu "jonkun muun" kuljetettavaksi. Ei siis tietoa minkä, saati mitään seurantakoodia! No, onneksi satuin olemaan ulkona (tällä hetkellä puhelut ei sisällä toimi kun vahvistin meni rikki) kun postilta soitetaan, että tuodaan se maanantaina tai saatte hakea tänään.. Trademax selvitti kyllä asiaa ihan asiaankuuluvasti, DHL pesi kyllä kätensä asiasta. No, tv-taso löytyi ja Riikan kanssa perjantaina saunottiin ja kasattiin se parin siiderin voimalla :D
Eilen sitten pirteänä Orimattilaan jalostustarkastukseen, mutta se on sitten jo toinen tarina :)


p.s. koirahuoneessa ei oikeasti ole sininen valo ;)
p.p.s. jotain pitäisi keksiä noille verhoille tai niiden tilalle. Odotan inspiraatiota

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti