maanantai 24. helmikuuta 2014

Reissussa taas!

Torstaina ajeltiin Helsinkiin Henrin ja Kyöstin luo. Perjantaina minä ja mustat rakkini suunnattiin Kaarinaan Jänesniemen ELinan yksärille. Rata oli varsin kinkkinen, mutta koulutus kyllä hintansa väärti :) Kodan omistaja Anne oli katsomassa ja siitä suunnattiin Annen luo katsomaan Suomen surkeaa peliä. Olipa mukava treffata! Koda on aikalailla kunnossa, eikä mitään rajoitteita liikkumisen/leikkimisen tms. suhteen ole. Onneksi! Aivan järjettömän kauan hommassa menikin kyllä! (asiasta enemmän täällä vanhassa postauksessa)

Koda pikkupoikana v.2012
Kaarina/Lieto-akselilta ajelin sitten Katjan luo Sastamalaan (kevyt Joensuu-Helsinki-Kaarina-Sastamala-Tampere-Joensuu-keikka siis..) Illalla saunottiin ja syötiin ja suunniteltiin seuraavan päivän treenit. Elinan treenistä päällimmäiseksi jäivät pakkovalssien merkkaukset. Syystä tai toisesta (mikähän se syy olisi;) molemmat koirat hyppäsivät ne läpi perjantaina.

Lauantaina sitten Pro Canikselle treenaamaan. Sinne oli ihan kävelymatka, eikä osoite merkittävästi poikennut oman hallimme huudeista; Liperintie :D Purina Centerin jälkeen oli hallin pohja tuntui  liukkaalta (aikalailla sanoisin samanlaiseksi kuin Varkaudessa), mutta isompana miinuksena olivat putket. Niitä oli (vain) kaksi ja niiden reunoista törrötti rautalanganpätkiä! En sano pahalla, mutta toivottavasti putket korjataan/uusitaan pian ennen kun joku niihin satuttaa itsensä tai koiran!
Matkaan tarttui pari Ke-Hu-lelua, jotka ovat kyllä aika ihanat.. Hintakin oli ihana, mutten voinut vastustaa! Missäs mie niillä rekkujani leikitän? En meidän hallin kivituhkapölyssä ainakaan :D

Kiki ja Kepu jäivät Liperiin hoitoon reissun ajaksi. Perjantaina raidalliset (D&K) olivat yksissä tuumin penkoneet käsiinsä kassillisen myslipatukoita, pähkinöitä,kuivattuja karpaloita yms. välipalaherkkuja joita äiti oli jemmannut reissujaan varten. No, karkea arvio oli kuulemma n.25e edestä tarjouksesta ostettuja herkkuja, mahtoi maistua! Seurauksena tästä oli molemmille hieman laksatiivisia vaikutuksia.. Ja kun tuotokset tulivat seuraavana päivänä (Dukkiksen kohdalla kyllä jo seuraavana yönä) ulos, oli Mamma hetken joutunut ihmettelemään mitä harakkaparvi hetken päästä pihalla puuhaa. No, ilmeisesti kaikki pähkinät eivät olleet sulaneet vaan menivät kiertoon.. :D

Saattoi olla, että sanoin jo ennen tuota erään raidallisen laittamisesta portin taa, mutta vannon että sanoin tuon jälkeen ainakin. No, seurauksella sillä, ettei se portin taakse päädy seuraavanakaan päivänä kun porukat lähti pois kotoa..

Tällä kertaa muuta ei ollu tehtynä kuin alas kiskottu viinipulloteline ja yksi särkynyt punaviinipullo. Kissanruokiahan tuo oli tietysti tavoitellut ja hups...!

No, menee taas seuraavaan hetkeen ja iskä on kolaamassa pihalla kera raidallisten. Ne tulee kiltisti luo kun kutsuu, missä lienevät olleet takapihalla.. No, selitys löytyy hyvinkin nopeasti kun tämä hieman blondimpi raidallinen kanniskelee suussaan talipalloa! Ei vissiin enää maistunut, johan talipötköä oli syötynä karkeasti arvioituna 3/4 ja painoa tuolla pötköllä oli kilon verran! Siihen päälle vielä päiviä laudalla olleet läskinpalat niin avot! Mutta raakaruokinta ilmeisesti näytti tehonsa tässäkin; ei mitään rasvaripulia (eikä muutakaan ripulia) kuulkaa, ei se oo niin (kilo)gramman päälle tuo rasvansaanti!

Nih!


Oon lomalla ja ollu koko loman flunssassa, se niistä urheiluista. Taidan ottaa iltapalaksi vähän pseudoefedriiniä kuten eräs svedu. Rikoin tänää puhelimeni ja harmittihan se. Asioiden laita kuitenkin konkretisoitui hyvin pian, kyllä ovat murheeni pieniä. Meidän työyhteisöä kohtasi tänään suuri suru, yksi suurimmista Persoonista ikinä, on poissa. Ei ole meidän työpaikka enää entisensä, mutta M jos kuka ansaitsi lähteä saappaat jalassa. Lepää rauhassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti