sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Valioita talo täys!

Pikkumusta kävi ensimmäisessä näyttelyssään sitten kahden vuoden rajapyykin ja Tuusniemeltähän lähti titteli kotiin!
Arvostelu on vähä semmoinen pikkusievä, mut mitä väliä!

Nice type, feminine with a nice head and expression. Good neck & topline, good front. Good proportions, good angulations. Ribcage could be a little bit deeper for her age. Nice mover.

AVO ERI/1, PN1,VSP, Serti -> FI MVA

Tuomarina Borges Manuel Lourero, Portugali

Tuittu ei nyt todennäköisesti mene tällä erää enää muualle näyttelyihin kuin Enoon kolmen viikon päästä. Sinne se on jo ehditty ilmoittaa. Tuittu on nätti, mutta onhan sen turkinväri jotain ihan muuta kuin musta.. Ei sitä näin kotona huomaa, mutta asiaa kuvaa hyvin se, että mainitsin väristä treenikaverilleni, johon tämä sitten toteaa "ai, olen aina luullu et se on ruskea". Jep ;))
Katsotaan Enon näyttelyn jälkeen mikä on tilanne, mutta voi olla, että sanomme turkille hei hei!

Perjantaina treenattiin puudeliporukalla. Oli Tuitun pikkusisko Mimmi (Executive Giulietta)  ja sitten Ninnin puudeli Miisa (Executive Visionaire), molemmat n. 4kk vanhoja. Hassua kieltämättä nähdä ihmiset, joita on aiemmin nähnyt Tendingin bortsujen ohjaksissa, niin aksaamassa ja kulkemassa pikkupuudeleitten kanssa ;)

Tuittu ei liiemmin innostunut pentujen kanssa leikkimään, komensi ja hyppi minua vasten. Lopulta se sitten varasti taskustani lelun.

Luvassa surkeaa kuvamateriaalia harmaalla ilmalla kuvattuna.

Iloinen karvapallo Mimmi"Ai miten tällä leikitään?" Kysyy Miisa

"No tälleen!"


Muotovalion poseeraus ;)
Pari yötä enää töitä ja sitten olisi parin viikon loma! Luvassa siis treeniä Jänesniemen Elinan opissa ja no, matkailua halki Suomen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti