perjantai 10. kesäkuuta 2016

Como-bellagio-Lecco-Varenna

Sitä ehtii moneen paikkaan ku ei jää liikaa makoilemaan:)
Viimeksi totesin että ruvetaan proseccon voimalla tekemään suunnitelmia ja niin.. Ne näytti tältä :D

Eilen lähdettiin Comolta laivalla Bellagioon. Se on pieni ja sievä kylä keskiosassa Como-järveä. Kylä oli pieniä katuja ja kuppiloita täysi!


Käytiin myös kaverin suosituksesta trattoria san giacomossa syömässä ja olipa ihan parasta ruokaa siihen mennessä!

Lähdettiin illalla sitten laivalla Leccoon, joka oli kyllä vähän turha käänne matkassa. Onneksi aikaa ei ollut varattuna tuon enempää! Ei siellä ollut oikein mitään (paitsi kiva ja siisti hotelli Alberi), hyvä että ruokapaikka löytyi!
Aamulla sitten lisää suunnitelmia ja päätettiin ottaa auto. Osasyynä oli Varennan majapaikan sijainti korkealla vuorilla. Samalla pääsisi kiertämään lopun järvestä:)
Varenna oli kyllä ihana! Syötiin tässä majapaikassa ja lähdettiin katsomaan viereinen Vezion linna. Saatiin ilmaisliput majapaikasta.

Hienot oli näkymät!
Sieltä lähdettiin sitten "keskustaan"  katselemaan. Bongasimme varsin nopeasti kajakkeja vuokraavan firman ja kyllä kelpasi meloa noissa maisemissa ja parhaassa seurassa <3
"valitse niistä kuvista joku kiva ja lähetä"...hahaha :'D

Sitten kierreltiin kujia edestakas ja istuttiin lasilliselle.
Satamaan alkoi tulla bemaria toisensa perään ja ikkunassa tarrassa vaahteranlehti + nimen 3 ekaa kirjainta. Piti sitten käydä kysymässä mikä on homman nimi. Kanadalaiset oli tullu saksaan bemariostoksille vähä isommalla porukalla (äkkiseltään autoja näkyi 25-30) ja kiertelivät sitten etelä-eurooppaa.
Varmaan kiva olla toi opelin omistaja kun noita M2 bemareita tuli kymmenen tohon ympärille. En ois varmaan tullu ees ulos autosta :'D

Sit mentiin ettii päivällispaikkaa ja löydettiin hyvä. Ollin mustekalat vaan ei menny tätä ääntä kohti, jotenkin liian...oikeita.
Summa summarum, ei leccolle, kyllä comolle ja bellagiolle ja iso kyllä varennalle!
Nyt proseccoa ja em-futista italiaksi:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti