keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Milano-Venetsia-Como

Ciao!

Viikonloppuna juhlittiin katrin ja ollin häitä, olipa hauskaa, ihana pari ja ihanat häät <3

Ekaa kertaa kampaajalla sitten vanhojentanssien.. 


Maanantaina saavuttiin aamusta Milanoon ja päivä meni aika pitkälti shoppaillessa. Lämpöä riitti:) kone lähti joensuusta 5.50 ja Helsingistä 8.00. Edellisistä kolmesta reissusta poiketen lennot eivät olleet myöhässä :P

Tultiin aika myöhään takaisin hotellille, metrolla paluu oli kyllä jo aika hyvä idea kun kävelty oli n.15km.. Lisäksi voi myöntää et hääviikonlopusta pääsi kertymään hieman univelkaa,joten unta ei tarvinnu odottaa!
.. Olin kuitenkin varannut junaliput jo klo 7.35 lähtevään junaan tiistaille..
..ja suuntana oli venetsia. Juna vei meidät venetsia metsreen, josta sitten toisella junalla keskustaan. Lippuautomaatista on helppoa ostaa liput:)
Venetsiassa oli, kuten arvata saattaa, aika monta muutakin.. Oikeestaan se oli täynnä turisteja ja totesimme jo alkuun, että on järkevämpää suunnistaa ei-merkittyjä katuja. Tuli siitä krääsän  paljoudesta mieleen ranskan lourdes..molemmat voi kiertää kaukaa:P kannattiko venetsiassa käydä? No joo, olihan siellä näkemistä ja poikkesihan se perinteisestä kaupungista. Uudestaan ei kyllä tarvitse mennä:)
Juna oli takaisin milanossa 22.30. Ei taaskaan tarvinnut unta odotella!
Tänään lähdettiin sitten Comon kaupunkiin, joka on 85000 asukkaan kaupunki samannimisen järven rannalla. Tykätään tästä enemmän ku milanosta ja venetsiasta yhteensä! Aidompaa italiaa, väitän. Ollaan syöty, juotu ja kävelty sekä ajettu jollakin hissin ja junan välimuodolla ylös vuorelle.


Comolainen suojatie..


Nyt proseccon voimalla suunnittelemaan seuraavaa siirtoa:) adios!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti