Mie


Taustalta löytyy reilu kolmekymppinen nykyään jo ehkä hieman aktiivivuosistaan laiskistunut koiraharrastaja. Tällä hetkellä agility on ainut laji, jota aktiivisemmin teemme ja kisaamme, mutta mielenvirkistykseksi tulee harrastettua myös tokoa, rallytokoa, jälkeä ja nose workia.

Ammatiltani olen ensihoitaja ja asun Liperin Harinjärvellä omakotitalossa mieheni Ollin, tyttäremme Siirin ja koirien kanssa. Vapaa-ajalla harrastan koirajuttujen lisäksi monipuolisesti liikuntaa, vaihtelevasti valokuvausta ja lukemista.

Meidän eläinlaumaan kuuluu tällä hetkellä pyrtsi Kalla (4/15), kääpiövillakoira Tuittu (2/12) ja käyttöcockeri Tossu (12/19) sekä sekalainen lauma kanoja ja kukko. Eläikeläispyrrit Elsa (10/06) Dukkis (11/09) asuvat vanhemmillani eläkepäivien vietossa.
 
Olen suorittanut kasvattajakurssin  vuonna 2010 ja vuonna 2013 minulle myönnettiin kennelnimi Kivasti. Ensimmäinen Kivasti-pentue lk. pyrrejä syntyi huhtikuussa 2014. Kasvatustyöni on pienimuotoista ja harkittua ja pentueita on harvakseltaan.

Parasta mitä koiraharrastaminen on mukanaan tuonut, koiran kanssa yhdessä tekemisen lisäksi, onkin ne kaikki mahtavat ihmiset, joihin on harrastusten myötä tutustunut, ja ystävystynytkin, yli roturajojen!

sähköpostilla saa parhaiten yhteyden,
heidi.utriainen (at) gmail.com

Heidi