maanantai 2. kesäkuuta 2014

8-viikkoiset riiviöt

Pennut ovat jo reilu 8 viikkoa. Tässäpä vielä kotona olevien kavereiden potretit:

Herra Isoa kyllä kuvaa tämä viaton ilme oikein hyvin :P

neito :)

muikeana


Elämä kahden pennun kanssa on ollut huomattavasti helpompaa kuten arvata saattaaa :P Kyllä tulee olemaan hiljaista ensi viikonloppuna.. Mukana on parin viikon ajan pyörinyt enemmän ja vähemmän myös Dukkis, joten kyllä kiitos, pyrrejä on ollut aivan riittävästi tähän talouteen.

Pieni taantuma meinasi iskeä pentuhommissa. On tullut vietettyä paljon aikaa niiden kanssa, lähes joka päivä on käynyt pennunkatsojia, olen kuljetellut niitä eri paikoissa.. Ja jotenkin se iski tajuntaan, että tämä jatkuu kuitenkin vielä viikon ;) Yhtäkkiä huomasin ettei ollutkaan sovittuja suunnitelmia pentujen varalle! Siispä niitä piti vähän keksiä.

Perjantaina käytiin Liperissä. Se nyt oli jo kertaalleen vierailtukin paikka, mutta kuitenkin. Ja vähän pakkorasti niinsanotusti, on nimittäin erityisen kiva omistaa farmariauto, jonka takakontti ei aukea ;) Sähkölukko siitä takakontista on mennyt jo kauan sitten (fordissa aukee takakontti napista ratin vierestä) ja avaimella se on tähän asti aukaistu. No, eipä auennut enää silläkään! Onneksi iskä + Jussi sai sen nyt jotenkuten toimimaan, ei tarvitse enää tunkea koiria autoon takapenkin kautta :P

Lauantaina tutustuttiin hihnalenkkeilyn ihmeelliseen maailmaan Elsan avustuksella ja käytiin tallustelemassa tossa jalkakäytävällä. Nähtiin vähän pyöriä, autoja ja ihmisiä ja syötiin namusia. Aika reippaina pennut mukana kulki, mitä nyt hihnat vähän harmitti.

Sunnuntaina oli sitten vuorossa agikisat. Avasin itsekin tämän vuoden kisat, joskin lainakoiran kanssa. Pääsin auskel Watin (Kelmi Voittoveto) ohjaksiin ykkösissä ja onhan se aika räyhäkkä peli :D Treenejä oli takana yhdet 5min treenit keskiviikkona ja yhdet pihalla ennen kisoja. Watti on myös lomaillut aksasta pari kuukautta ja tauon jälkeen ehtinyt käydä kaksissa treeneissä;)
 Eka radalta kielto putkelle ja keppivirhe, jonka jälkeen väärä este. Lähdössä en meinannut saada sitä haltuun ja istumaan ja meinasi kyllä alkaa puntit tutisemaan, et kohta viedään Heidiä eikä toisinpäin..Toiselta radalta rimavitonen, nopein aika etenemällä 4,87m/s vaikka kontakteille pysähdyttiin :P Näkyyköhän tämä video? Kiitokset Virvelle, Watti on hieno <3

Pennut pääsivät tutustumaan aksakisojen tunnelmaan myös. Pääosin sylistä käsin, mutta jaloiteltiin pikkuisen hallissa ja ulkona. Herra ISO oli oikein reipas kaveri ja otti homman haltuun, tyttöä hieman alkuun jänskätti. Herkut kelpasi vierailta oikein hyvin molemmille ja ulkona tepasteltiin reippaina.

Loppuviikolla taidan raahata ne mukaan aksatreenejä vetämään ja torstaina olisi suunnitelmissa kaupunkikävely Hemmo-veljen kanssa.

Viime viikolla uusiin koteihin matkanneille pennuille tuntuu kuuluvan oikein hyvää :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti