sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

kuvatuksia
Kävin eilen hieronnan yhteydessä katsomassa 5-viikkoisia ketunpoikasia..suomen pystykorvan pentuja (kennel Raikon). Aika söpöjä!

Eilen olikin lihashuoltopäivä kun sekä mie että Elsa päästiin Siljan hoidettaviksi. Elsa oli ihan kohtuullisen hyvässä lihaskunnossa jo ja jumituksia löytyi vähän lantion alueelta. Minun hartiat taas.. No, buranakuuri jatkuu, ei tainnut yksi hoito vielä auttaa =/

Pentusilta on kuulunut hyviä uutisia. Reippaita kakaroita ovat olleet ja kovasti niitä on sosiaalistettu, hienoa! Tänään on etelän penskoilla treffit, Pilvi ja Velho treffasivat jo torstaina agimöllien yhteydessä. Ensi viikonloppuna nään Jetin ja Hemmokin tulee kuulemma hoitoon :) Hemmo pyörähti Tuitun kanssa leikkimässä päivänä eräänä.

Kivasti Ota mut kiinni "Hemmo" 12 viikkoaMuista pentusista on tyytyminen kännykkäräpsyihin :)

mökki-velho!

toimistokoiran päiväunet, Ässä pääsee välillä Ainon mukana töihin :)

Pilvi on sievä neiti :)

ja Jeti kyllä ihan mahdottoman söpö!
Puudeli sai uuden kesätukan viime viikolla. Jussi kielsi ajamasta sen päätä ja totta; se on vähän hölmön näköinen jos päälaki on kalju. Pitäähän tytöillä tukka olla! Testasin uutta 5FC terää runkoon ja terällä 10 ajelin tassut, kuonon, korvat ja pyllyn. Tulos on tässä, aika söpö!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti