lauantai 25. elokuuta 2012

Piirinmestaruudet



Tokon Pohjois-Karjalan piirinmestaruudet ratkottiin tänään. Kahden edellisen vuoden voittaja ei päässyt paikalle (Reino-Matti , jonka EVL-rivi on aika vakuuttava), joten titteli oli takuulla uudelleen jaossa. Enemmän ja vähemmän tuttuja ja saman seuralaisiahan kaikki tän alueen EVL-koirat ovat ja tällä kertaa kaikki oli enemmän ja vähemmän myös meidän reenikavereita sen lisäksi, että olivat JOA:laisia.

Tuomarina oli Riikka Pulliainen, josta ei ole kyllä mitään pahaa sanottavaa, edelleenkään =) Taisin kehua Riikkaa myös viimeksi ja kehun jatkossakin!

Liikejärjestys oli sotkettu, mutta koko EVL tehtiin yhteen putkeen. Ekaa kertaa meidän uralla moinen! Vähän jännitti, vaan ihan turhaan.

Paikalla istuminen: 10
Paikalla makaaminen:9 (Elsan perinteinen lonkka-asento + toinen etutassu vedetty kippuraan)

Metallihyppy: 10, osaa kyllä reippaamminkin

Seuraaminen: 8, yksi perusasento juoksusta seis jäi uupumaan ja muutamassa vinoutta. Perusseuraaminen oli tuomarin mieleen.

Ruutu: 0. Kovin vähän aikaa oli tässä viritellä, kun liikejärjestystä ei muistanut. Syystä tai toisesta Elsa päätti tuijottaa suoraan ruutuun ja sinnehän se sinkosi! En saanut ekalla korjauskäskyllä merkille, vaan vasta toisella. Siispä 0. Hyvä paikka ruudussa, ihan takana ja muutoinkin oikein hyvä ruutu. Aika sinänsä hassu aivopieru koiralle, milloin me ruutua tuosta kulmasta ilman merkkiä muka tehtäis? Pah.

Luoksetulo: 9 Ekaa kertaa seisomiseen käsimerkki käytössä. Hyvin stoppasi! Piste lähti vinosta loppuperusasennosta.

Tunnari: 10, Olin aika varma, että toi väärän (kapulat kellossa, oma klo 4) ja vahingossa E otti ns. "sikariotteen" kapulasta. Ilmeisesti sen verran piti pitää etuhampailla kii, ettei ehtinyt korjata ja purra niitä perinteisiä paria pyöräytystä suussa ;)

Kaukot: 8,5, järjestys oli joku kummallinen, Elsa teki ihan omalla tasollaan ja täpäkästi =)

Idari: 10, Eipä siinä sen kummempaa :))

Ohjattu: 10 vasen on ollut meidän huonompi treeneissä, vaan ei ollu nyt =)

Ruudun -40pisteestä huolimatta ykköstulos 262p ja Piirinmestaruushopeaa heti Maijan ja Focuksen jälkeen :) Kolmanneksi tulivat niinikään ykköstuloksella Katja ja Hinku. Hyvä Joa, hyvä me! Turha miettiä, mitä pisteet olisivat olleet jos ruudusta oltaisiin pisteitä saatu, Elsa teki tosi hyvällä fiiliksellä töitä koko pitkän luokan ja en voisi olla juurikaan tyytyväisempi pieneen mustaan <3

Voi hyvin olla, että Elsan tokoura on nyt tässä, tai voi olla, että innostutaan ensi kesänä taas kisaamaan SM:t ja pm:t. Saas nähdä. Ihanaa toisaalta kisata kun koiraan voi luottaa ja paineita ei ole!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti