sunnuntai 7. lokakuuta 2012

retkellä vol 1

..vol 2 on sitten Ranskan reissu, kuvat on jo koneella, enää tartteis kattoa ja säätää (jos jaksaa) ja päivittää blogi ;)

Kävästiin torstaina retkellä Ala-Koitajoella ja samalla yökylässä Jussin äidin Seijan luona Uimaharjussa.
http://www.vaellus.info/reittikartta.php?id=0410061534166146

Kierrettiin kartassa näkyvä pääreitti joen vartta ja edeltävästi tuo polku, josta sitten tultiin tuolle reitille. Matkaa tuli yhteensä tasan 12km, ihan mukava pätkä siis =) Ja koska kyseessä oli Retki, eikä lenkki, piti tietenkin ottaa myös eväät mukaan!



maasto oli mukavan vaihtelevaa. Ei se nyt mitään ihan helppokulkuista ole, näin syksyllä varsinkaan, mutta ihan jees. Kerran ollaan aiemmin tuo kierretty, Elsa odotti silloin ekoja pentujaan, joten on siitä tovi jo vierähtänyt! Linkittäisin vanhaan blogiin, jos vuodatuksessa olisi enää kuvia (ei ole siis, kiitos käyttökatkon).

Kiksi loikki kivillä ja kallioilla vailla itsesuojeluvaistoa ja mitäpäs Tuittu muutakaan kuin perässä. Onneksi sillä sentäs on järki päässä vaikka perässä menikin :)


korkeuseroja ei oikein noista kuvista erota. Eikä kyllä juuri kerennyt raidallista salamaa ikuistaa tuolla pomppimassa lohkareelta toiselle.


Tällainen kuva kyllä löytyy, älkää kysykö mitä kuvassa tapahtuu..



Elsalla on lehti häntäkarvoissa :)

Hyvin jaksoi pieni puudelikin tuon reitin isompien mukana. Kyllä se rupes 11km kohdalla vähän katselemaan meitä, et "onkohan mahdollisesti vielä pitkäkin matka?" No, Uimaharjussa oli rauhallisia koiria illan aikana :)

pakollinen kuvayritys pitkällä valotusajalla, jalusta (silta) tosin heilui koko ajan kun koirasakki ravasi sitä edestakas


haavan lehtiä lammikossa


matkalla oli ihana metsäpätkä, puut täynnä naavaa :)


Kiki ei tosiaan ehtinyt tuohon oman seuran tokokokeeseen tälle syksyä. Oon ollu pikkuisen laiska.. Nouto on meidän murheenkryyni, siinä on montakin ongelmaa. Kaukoja en tullut vain treenanneeksi valmiiksi ja luoksetulo on rakentamatta kokonaiseksi liikkeeksi. Stoppi Kikillä on hieno :) Ehkä starttaaminen jää ensi keväälle, joskos sitten samalla treenaisi talven aikana voittajan liikkeet kuosiin, et voisi sitten kesällä kisailla. Tai sitten ei :D Ei paineita, varsinkaan Kikin kanssa. Se kypsyy TOSI hitaasti kun vertaa noihin mustiin (jopa Tuittuun) ja on kyllä pääkopaltaan aika lapsi edelleen.

Elsan kanssa oli myös tarkoitus startata tokossa, mutta juoksu sotki kuviot. Tuskin lähden vartavasten ajelemaan mihinkään kokeeseen, kisataan keväällä sitten :) Aksaa jos kisaisi joitakin startteja tässä syksyn/talven aikana.

Tuittu on treenaillu aksaa harvakseltaan. Keppien opetus on aloitettu, ehkäpä siitä videota tuonnempana. Hauska ja loputtoman innokas treenikaveri se kyllä on! Pienen koiran kanssa on vaan pienen koiran ongelmat (ja maksikoiran ohjaajana saan niistä pienistäkin ongelmista aika isoja) ja no, irtoamisen kanssa joudutaan tekemään PALJON töitä kyllä. Jos se joskus onnistuu, niin Tuitusta voi tulla aikas vikkelä puudeli :) Viime viikolla se tuurasi Elsaa viikkotreeneissä ja oli keksinyt jossain välissä kontaktit. Miullahan on ajatuksena silloin tällöin kuljettaa pikkupentu esim. puomista läpi makupaloja syöden, ihan vain muutamia kertoja. Treenaus alkaa sitten myöhemmin. Keinun treenausta voi aloittaa nopeastikin (pelkkää liikettä + ääntä) ja tietty 2o2o:ta ihan kotona temppuna. No, Tuittu päätti suoriutua puomista itsenäisesti, tehtiin sitä sitten muutamia kertoja lisää. Seuraavalla kerralla se päätti suorittaa myös A:n, jota se ei tosiaan ollut koskaan edes nähnyt. Juoksu-A tuolle ainakin tulee, katsellaan mitä tehdään puomin kanssa. Hauska kaveri tuo villapallo on, kovasti on samanlainen kuin Elsa! Pitää oikein miettiä, et milloin pitää tauon, koska koira kyllä treenaisi ja treenaisi.. Ja  toisaalta Tuittu on kyllä nimenomaan saanut elellä vähän pellossa ja olla pentu.


Ja mitäs vielä.. Ainiin, Elsan pentusten terveystuloksia! Nuttu (T.Se On Suhina Lempi) ja Koda (T.Se On Sven Tuuva) kävivät terveystutkimuksissa erinomaisin tuloksin! Molemmilla polvet ja kyynärät 0/0, lonkat A/A, olat ja selät terveet sekä kaiken varalta seulotut kilppariarvot kunnossa ja TGA:t negatiiviset. Voisko tässä juuri tyytyväisempi olla :))))

ja loppukevennyksenä poseerausyritys:
ja se todellisuus:

jep, kuvissa olo ei ole minuu varten :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti