perjantai 9. elokuuta 2013

kolme vuotta!

Kaiken tuhon alku ja juuri, Kiva, eli tutummin Kiki, Torvi tai Torvinen täyttää tänään jo 3v! Onnea myös velipojille, eli Raikulle, Egolle, Nerolle ja Hepulle. Toivotaan joukolle paaaaljon terveitä ja vauhdikkaita vuosia :)

Synttäripäivä on kulunut lenkkeillen ja Dukkiksen kanssa leikkien. Allaoleva kuva ei ole tarkka, ei lainkaan, mutta niin hauska :D DUkki puree Kikiä pyllystä..


Ja Kiki kostaa!


Välissä piti TIETENKIN vähän kaivaa kuoppia hirveän murinan kera


Ja antaa vuoro myös Elsalle (vaikka harmittaa)


Dukki ei moista ymmärrä..


Välillä piti sitten poseeratakin, ensin yksin pietaryrttimäellä (eikö sellainen paikka ollut jossain kirjassa, ehkäpä Anna-sarjassa? (Aikana jolloin minäkin luin muita kuin dekkareita..))

Ja sitten kavereiden kanssa. Torvi näyttää niin pieneltä! Istuu varmaan jossai kuopassa =) Dukin kielestä ei varmaa tartte montaa sanaa sanoa ja Elsa vois lähinnä nousta lentoon noilla korvillaan...


No, melkein voikin lentää jos on tarpeeksi isot korvat :)

Tai vaikka ois vähä pienemmätki:


Ja jopa luppakorvilla saa vähän lennokkuutta menoon!


Team Torvelo alkaa valmistautua viikonlopun näyttelykoitoksiin. Huomenna kehässä Tuittu, Dukkis ja Elsa. Sunnuntaina Dukkis ja Tuittu. Suuria odotuksia ei ole, mutta oishan se kiva jos Tuittu avais viimein sen cacib-tilinsä ;) Elsa vois myöskin hommata toisen cacibin Suomesta (olin ihan unohtanut ettei sillä sitä ole! Kerranhan se oli ROP + serti mut ei cacibia koska oli tuomarin mielestä liian iso:P) 

Tuittu ei siis päässyt lenkille, olkoon näyttelypäivä (ja sitä edeltävät) se ainoa kun turkki sen menoa hidastaa! Lähinnä ois miulla ollu aikamoinen homma aamulla jos ois Hattaran ottanu mukaan kun se on tänään pesty ja trimmattu. Muutoin turkki ei Hattaraa kyllä hidasta! Ihan se saa tehdä samoja juttuja (ja tekee..)kuin muutkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti