perjantai 8. marraskuuta 2013

Nähtiin Maisaa :)

Treenattiin eilen Kuopiossa Hukka-Hallilla. Elsi ja Kiki teki yhden setin per pyrri ja Tuittu pääsi tekemään kaksi. Mukana oli lisäksi Helmi ja Martta (helposti sopii 5 "pientä" koiraa ja pari "pientä" ihmistä yhteen Volvoon) ja sitten Kuopiosta joukkomme vahvistui Maisalla (Tottakai voi olla valoisa) ja x-puudeli Lilolla. Ego ei päässyt paikalle. Harmi, ois ollu koko Torvisen suvun Itä-Suomen osasto paikalla! Oltais voitu lähettää kimppakuva Seijalle otsikolla "kauniit kasvattisi" ;)
Elsalle ihan hyvä kenraali ennen sunnuntain kisoja ja Kiki teki ihan superhyviä noutoja! Nyt on saatu niihinkin vire kohdilleen ja niin, piti palata vähän back to basics; vahvistamalla perusasentoon tuloa (joka ei ollut ihan selkäytimessä) vahvistui kummasti myös noudon palautus! Itse noutaminen on ollut Kikistä hauskaa, mutta se palautus sivulle..Elsa oli iloinen kuten aina, mutta kyllä mieltä lämmitti miten hienolla vireellä torvikoira teki! Tässäpä pieni kotitreenivideo Kikistä, noudon palautuksia ja perusasentoja. Ei se tolla matkalla oikein pysty liukkaalla laukkaamaan :P http://www.youtube.com/watch?v=WjV1sJtaUrE
Video kertoo karua kieltä miun vartaloavuista edelleen ;)

Eilen siis tosiaan treenattii Kuopiossa. Vähän huonoja kuvia sieltä! Ei ihan osunu valo-olosuhteet ja sigman tarkennus kohdilleen. Harmi. Valkotasapainoa olisi pitänyt säätää (vihreä halli ja keltainen keinovalo) mutta enpä sitten säätänyt. ISO-arvo oli pilvissä ja sen kyllä huomaa..
Siskokset leikki hyvässä hengessä (ja harjat pystyssä :P ) treenien jälkeen. Ikää on nyt 6,5kk.
Maisa on vähän Marttaa pienempi, Martta on n. 43-44cm ja Maisa sitten 41-42cm. Kovin jotenkin pieniä silti! No, miulla on verrokkina nää matamit melkein 48cm ja 14kg (Elsa) ja 49cm ja 15kg (Kiki), joten moni muukin on pieni noiden rinnalla..Mapen mielestä oli siistiä kaivautua putken ja painon väliin..


aika kettu!


ja sitten epämääräisiä yhteiskuvayrityksiä. Mapen mielestä on kannattavaa tarjota koko ajan 2o2o:a jollekin kontaktille ja koska se ei muuten osaa odottaa (maisa osas!) niin yhteiskuva on sit tällainen ;)


Tavallaan siskokset ovat kovinkin samanlaisen oloisia, toisaalta erilaisia kuitenkin. Siinä missä Maisa on kiltti ja vähän "blondi" ja rakastaa yli kaiken kaikkia vastaantulijoita töpöhäntä viuhuen, on Martta huomattavasti röyhkeämpi, äänekkämpi ja kovempi, sen lisäksi että on mielummin hieman pidättyväinen kuitenkin. Martalla on huomattavasti enemmän Torvisen suvun ruuanhankkimisgeenejä, vaikka Maisa periaatteessa vaikutti namien suhteen ahneemmalta (haukkasi käden noin kyynärpäätä myöten mukanaan). Kaikenkaikkiaan oikein reippaita ja vauhdikkaita pyrrinalkuja, joilla on ihanan innokas asenne kaikkeen tekemiseen!

Facebookin syövereistä löytyi kuva myös toisesta Elsin lapsenlapsesta, eli Taavista (Tottakai Uskomaton olen). Aika söpö :)Muutama viikko sitten yritettin ottaa Mapen puolivuotiskuvaa. Se joko seisoi kuin sakemanni tai sitten peruutti takajalat alleen. Jos laitan kuvan molemmista versioista, voi yrittää päätellä sen kultaisen keskitien :D
Mutta ihan sievä sukkula se on :)


Meidän poppoo treenaili iltajuttuja kotona. Ihan höpöhöpötemppuilua, mutta koirat on kovasti innoissaan. Siispä team TOrvelo esittää: Perjantai-illan höpöhöpöt!

http://www.youtube.com/watch?v=2MYBw96p6FY&feature=c4-overview&list=UUAlWKSevt4ht1X-sjWECrcA

Palataan!

2 kommenttia: