maanantai 23. maaliskuuta 2015

Takatalvi!

Mulla oli tänään hoidossa Helmi ja Mape ja olin alustavasti suunnitellu hiihtoreissua hankiaisille.. Jep, tuli vetistä räntäloskaa vaakatasossa..Eiköhän ne ilmat korjaannu kun huomenna taas pääsee ykkösvapaalta töihin (nimim.katkerako).
Onneksi loma jo häämöttää! Melkein pari viikkoa saa pysytellä poissa työmaalta, ainakin tuolta viralliselta. Matkarahastoahan olen vähän kartuttanut keikkailemalla muutaman vuoron muissa hommissa..


Lomalla olisi tarkoitus malttaa pysyä ihan kotosalla, mutta huhtikuussa (kun loma on jo ohi..) olisi vuorossa matka Kroatian Splittiin. A-luokan matka ilman koiria ja miehiä, kuten eräs matkatovereistani sanoisi. Vähän polttelisi ottaa äkkilähtö johonkin kaupunkilomalle, mutta.. Tässä nyt meinaa vähän taloprojektiakin pukata päälle :) Se ei ole Liperissä kuten toivoin, mutta muuten siinä on kyllä kaikki aika kohdallaan. Katsotaan miten käy!
Mutta mihin sitten kesälomalla? Heinä-elokuussa on loma ja johonkin pitäisi päästä. Ehdotin Islantia (eeeei..), Lontoota (joo ehkä) ja New Yorkia (sinne pitää kuulemma mennä sitten kun NHL-kausi on käynnissä). Matkakumppanini puolestaan ehdotti jotakin lappia. Jep. Heinäkuussa.
Jos taloprojekti toteutuu, voi olla et kesälomareissut saa jäädä..

Ja hei, heti alkuun pitää kehua, Roikki Elsinpoika tekaisi toisen AVO1-tuloksen tokossa!
Oli pakko kopsata kuva, jossa R on hyvin itseensä tyytyväisen näköinen vaikka vaatimatonta esittääkin.
kuva:Piia Kiuru
Mutta kyllä kelpaa muikistella kun kisakirjaan tuli merkintä 184p KP ja sij.1! Loistavaa työtä Piia ja Roikki!!

Sitten vielä kuvia. Viime viikolla oli vielä niin ihanat ilmat!
Dukkis oli meillä hoidossa porukoiden matkan ajan. Kaksi koiraa hihnassa on riittävästi ja näinpä  Elsa sai juosta kotoa käsin jo irti.
Niinpä mie huomasin vasta harjulla, että mummeli oli pakannu lelun mukaan...
Viime viikolla oli jännät paikat suurin piirtein näihin aikoihin.

@Hexed Ink

Nimittäin vihdoin ja viimein toteutin varmaan 10 vuoden haaveilun tuloksen ja otin tatuoinnin! Aihe on vaihtunut monen monta kertaa, mutta viimeiset vuodet aihe on ollut sama. Enää puuttui vain piirtäjä ja sekin löytyi vähän yllättäen. Syksyisellä opiskelijallani oli piirtämisen lahja ja niinpä asiat etenivät siihen pisteeseen, että hän suunnitteli elämänsä ensimmäisen tatuoinnin ja minä puolestani otin elämäni ensimmäisen tatuoinnin.

Aihe tosiaan oli tiedossa jo muutaman vuoden, mutta totuus on, että Kikin poismenoon liittyvät tapahtumat vauhdittivat tätä projektia paljon.

Siinä se kulkee mukana aina, oikealla puolella minua kuten Kikikin.
Pieni raidallinen ja valkosukkainen kettu.2 kommenttia:

  1. Nousevan auringon maahan mennään

    VastaaPoista
  2. Hieno kuva! Mietinkin että jotain graafista on varmaan tulossa :) Splitiin täytyy suositella Marjan-niemimaan kärkeen nousemista (pyörillä), hyvät on näkymät. Ja esim Bracin saari pyörillä kierrellen on kiva :) Hyviä maastopyöriä tarjolla vuokralle.

    VastaaPoista