sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Hyvää syntymäpäivää!

Kivasti-kennelnimen alle syntynyt vauhdikas viisikko täyttää jo vuoden!


Onnea pikkuiset <3

Vuoteen on mahtunut varmasti monenmoista, mutta ei mitään isompaa ongelmaa tai vastoinkäymistä kellään. Pennut ovat olleet jopa yllättävän avoimia, avoimempia kuin vanhempansa :P Taistelutahtoa ja ahneutta löytyy jokaiselta hieman eri suhteissa ja kaikki ovat päässeet harrastuksissaan vauhtiin. Ässää lukuunottamatta kaikki treenaavat agilityä, Ässä, Jeti ja Hemmo ainakin tokoa ja Ässä aloittelee pelastuskoirapuolella treenejä. Muutamalla on suunnitelmissa näyttelytkin tälle vuotta ja jokainen vierailee terveystarkastuksissa. Alunperin suunnittelin jonkinlaista systeemiä, että varmasti jokainen tutkitaan, mutta onneksi uusien omistajien mielestä terveystutkimukset ovat harrastuskoiralle itsestäänselvyys :)

Eilen oli sitten kotikisat ja starttiviivalla Martta ja Tuittu. Ensimmäinen rata Tuitulle oli kyllä aika kamala :D Keinulle asti ok, sitten sen vauhti tippui, ilmeisesti odotti palkkaa keinulta, teki hienon keinun ja kehuin iloisesti. Kepit olivat tosi epävarmat ja putkillelähetyksissä säädin jotain. No, nollalla maaliin kuitenkin ja luva. Kieltämättä kovin ylpeä en itsestäni ole! Ehkä kamalin rata ikinä..

Toiselta radalta identtinen virhe kuin Lappeenrannassa. Eka radan pussi oli hidas ja toisella radalla suoralla Tuittu juoksi pussin ohi. Siihen kariutui nolla, palautin sitten puomille ja siitä HYL. Muuten oikein paljon parempi rata meiltä :)
Martta hyllytti ekan radan suoritettuaan kontaktit vähintäänkin omaperäisellä tyylillä. Nanosekunnin stoppi ja hyppy Katrin naamalle :P Palautushan siitä seurasi, mutta tottahan homma toistui puomilla. Toiselta radalta sitten hieno nollavoitto ja eka luva, se pikkupyrri on kyllä aika hieno otus! :)

Tänään sitten suunnittelin pienen kuvaussession kun aurinkokin paistoi. No, paistoihan se ehkä 5min ja sitten meni pilveen. Muutama aurinkoinen kuva kuitenkin tuli, loput sitten pilvisiä.

Mukana menossa oli:

Unski!

Tuittu!

Martta!

Hemmo!

mumm..Elsa!

ja Helmi!
Katri toteskin lenkille lähtiessä, et 5 mustaa koiraa ja yks ajokoira :D


Sukulaiskuva, Hemmo - Martta - Elsa

Martan mielipide nuoresta pojasta..

Mapen mielipide vähän vanhemmasta pojasta..

Mape ja paha silmä

Enimmäkseen kuvailin muita koiria kuin omiani. Ehtiihän niitä..Heidi: "Otetaan sellainen nätti pääkuva.."
Martta: "joo ota vaan!" 
Heidi: "mitä hittoa?!"
Martta: "no ei vaan kakkaa!"Kärppä elementissään:Valkoinen koira, valkoinen lumi ja valkoinen taivas, mutta ei aurinkoa.
oikein kiva kuvata..


Unski onnistui kuvissa, se varmaan etsiytyi juuri auringonpaisteeseen.

ja sitten Hemmo 1v. Vauhtia riittää..
Hemmo on ihana <3
1 kommentti: