tiistai 5. tammikuuta 2016

Uusi vuosi ja uudet kujeet :)

Uusi vuosi 2016 on käynnissä ja se on ainakin täällä idässä alkanut kirpsakassa kelissä. Eka Next Level-leiri on myös takana ja paljon tuli meille kotiläksyjä! Testattiin esteosaamiset ja kyllähän siellä odotettuja puutteita oli. Mutta nyt on vinkit, miten lähteä työstämään :) Toivottavasti pakkanen lauhtuu niin pääsee niitä harjoittelemaankin! Muuten pitää ottaa suunta kohti Kuopiota jos ei. Lauantaina treenattiin Tuulian ja Jaakon opissa ja sunnuntaina Elinan ja Janitan.

Kuopioon on suunta tänään ja loppuviikosta etelä-Suomeen taas ja pikku reissu Tukholmaan  :) Oon nyt lomalla ja onhan tässä jo ympäri Suomen ajeltu kun ensin Mäntsälän kautta Kaarinaan ja takas ja nyt sit ihan Ikeaan Kuopioon ja sit viikonlopuksi taas :P

Elsan pennuista Roikki (Tottakai Se on Severi Suhonen) oli mennyt nousemaan agissa kolmosluokkaan, onnea Pia ja Roikki!!

Meidän eloon ei sen kummempaa, juoksuja odotellaan vähän koko omalle laumalle Mapen lisäksi.

Kalla tulee tänään jo 9kk! En ole ottanut siitä viime aikoina mittoja, mutta siinä ihan medin ja maksin rajalla se on..

Kuva:Anniina Korjus

Kuva Anniina Korjus
Muuten elämä ihan sujuu, muutto on ohi ja asun ekaa kertaa elämässäni yksin :) Tai siis toki koirien kanssa. Näin on hyvä aloittaa uusi vuosi, uutta kohti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti