sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

huonot viimeistelyt!

eilen kisattiin 2 starttia aksaa ja olisi voinut jäädä tekemättä. Koira ei pysy lähdössä, ohjaaja koomailee ja ajatus ei ole mukana. Elsi oli myös pitkästä aikaa vähän tuhma sekä lähtöjen että kontaktien suhteen, mutta myös muuten! Radat oli sellaisia, jossa koiran piti olla hallussa ja niin, ei se ollut! Ekalla radalla tehtiin 2x juoksu-A, toisella jopa malttoi stopata. Miehän oon juoksuttanut sitä nyt läpi. Harmi ettei puomia ollut taaskaan =/ no, ensi viikonloppuna on pari starttia vähän isommissa karkeloissa. Ei olla perjantaina, lopetan pe vasta yöt.

Keskiviikkona miun ryhmäläisillä olikin vähän erilaiset treenit, nimittäin agilitynäytös sporttileirin avajaisissa, yleisönä 300 lasta, lisäksi kuulutukset ja musiikki. Hyvin ne veti! Katri ja Helmi sekä Kati ja Benny ehtivät myös aloittaa jo kisauransa parin viikon sisällä, oikein ovat eteviä! Helmi kirmasi jo ensimmäisen nollansakin! Elsa oli näytöksessä tuuraamassa Helmiä, ohjaajana toimi siis Katri. Kuvat on Milenan ottamia, kiitti!

kuva milena nevanto

kuva:milena nevanto


Tänään sitten Torvisen tokot, ei sekään oikein sujunut. Paikkamakuu oli super! Sentäs. Viereinen koira haukkui koko 3min, nousi istumaan ja lopulta hiippaili lähemmäs haukkuakseen lisää. Seuraaminen oli ihan ok, mutta nollattiin meidän varmin ja hienoin liike, liikkeestä maahan! Teki niin nopean istumisen että! Seisomisesta se on tykänny istua, ei koskaan maahanmenosta. Mutta tuo on ollut vähimmällä treenillä. Luoksarissa valui, mutta ei miusta ihan niin paljoo ku pisteet (7,5) antoi ymmärtää. Seisomisessa kaksi käskyä seuraamiseen, tää on nyt selkeästi kokeessa ilmenevä ongelma! Nouto kohtuullinen, kaukot hienot (10!) ja hyppy sit 5. En tiiä mitä se koomaili tossa hypyllä, siitä se normisuoritus ois viel riittäny ykköseen pisteet. Kaikenkaikkiaan koira ei ollut oma itsensä, nyt pitää tehostaa palkattomuustreeniä, koska se se syy on. Oli kyllä kuuma, mutta ei sitä voine syyttää. Saatiin siis 151,5p, yksittäisiä liikekohtaisia pisteitä ei ole antaa kun kisakirja on kaverilla.




kaikki kuvat on ottanut Milena Nevanto, kiitos!
Tän viikonlopun menestyksestä vastasi Hattara, eilen se oli Latviassa PN3 ja junnu-serti ja tänään junnuserti + VSP! Harmillista, sehän ois voinu osallistua jo nuoriin (ja saada cacibin), mutta pelattiin varman päälle ton junnusertin kans..

Ajeltiin torstaina taas kattoo pentusia. Olivat aikamoisia riiviöitä kun sattui viileämpi päivä! Muutama kuva alla ja loput täällä.

Tottakai Voin olla Valopilkku, mini-gou!

Tottakai Uniikki olen, eli Martta

Tottakai Voin olla Valoisa "Maisa"

martta on ihan vähän nätti <3

Tottakai Uskomaton olen "Taavi"

apua, Taaville on suotu vähän noita korvia :D

Tottakai Voin olla Virtuoosi
Tosiaan, kuten kuvista jo hyvin erottaa (ja kuten mie edellisen käynnin jälkeen veikkasin), Pakin pentuja ovat Martta ja Taavi, muut ovat Goun. Martta muuttaa ihan naapuriin ja Maisakin vain reilun 100km päähän, huippua! Kaikki pennut olivat reippaita ja leikkisiä, uskon, että niistä tulee oikein ihania pyrriystäviä tuleviin koteihinsa :) pentuset löytynevät koiranetistä heti ensi viikon alussa!

1 kommentti:

  1. Mä en kestä noita pentukuvia! Mini-Gou on noista kyllä ehdottomasti söpöin.:) Hirvee pentukuume meinaa pukata taas, meidän Elsa kun on jo sen ikäinen että vois hyvinki kasvattaa laumaa..:)

    VastaaPoista