keskiviikko 29. toukokuuta 2013

pupiii!

Kisattiin viikonloppuna Joensuussa. Tarjolla olisi ollut myös pyrrierkkari, mutta eipä tuota valintaa tarvinnut kauaa miettiä. Eikä Pecoult tykänny Elsasta viimekskään (Elsalla on kaksi EH:ta, toinen juuri Pecoultilta), oliskohan tilanne muuttunu viidessä vuodessa?

7 rataa oli ohjelmassa ja meillä tavoitteena se tupla. Lauantain radat oli kivoja, ainoana miinuksena typerät ja hankalat viennit keinulle. Radat oli laskettu 3,1m/s etenemälle joten melkein kun olis ykkösissä ollu kun tuloslistalta katteli Elsankin nollaradan miinusaikaa -14 jotain =) Rata oli kyllä sujuva ja etenemäksi saatiin 4,55m/s, joka on meille kyllä paremmin kuin hyvin! Ekalta radalta saatiin vitonen keinun ohituksesta, siihen tultiin hankalasta kulmasta suoraan A:lta. Sitten tuo nolla ja sitten aivan kamala räpellysnolla, mutta tyylipisteitä ei kuulemma ollu jaossa, joten tuplahan se! Viimeisellä radalla otettiin kielto heti kakkoselle kun epäonnisesti kokeilin ihmisnuolta. Se pitänee ottaa treeniin..

Sunnuntaina oli kadoksissa koko asenne, eka rata oli vaikea, mutta tehtävissä. Olin ehtinyt sanoa kaverille, et väsyneenä Elsasta tulee vähän raskas ohjattava ja niin, omin luvin putkeen oli elsan suunnitelma! Toisella radalla koomasin jo heti kolmannella esteellä ja menin A:n väärää puolta. Ei sit ihan kyetty aloittaa keppejä.. Kolmannelle radalle päätin yrittää löytää asenteen ja jotain löytyikin. Keppivirhe tuotti tulokseksi vitosen. Elsa aloitti kepit oikein, mutta tuli toiseksi viimeisestä välistä ulos. Eikun alusta. Kepit loppui kohti seinää, ei pitäisi olla selitys kolmosluokan koiralle, mutta näinpä kävi!

Nyt siis olisi mahdollisuus lähteä sekä SM-kisoihin, että karsintoihin. Kyl me ainakin Kirkkonummelle taidetaan lähteä!

Maanantaina pakattiin auto täyteen naisia ja hurautettiin Kotkaan katselemaan Aunen ja Pakin + Goun pentuja. Ikää pyrrinpoikasilla oli 5 viikkoa ja meno sen mukaista! Lauma pikkuturreja syöksyi suoraan syliin kun tultiin ja kuten tavallista, oma suosikki löytyi pian :) Ehkä ajelemme uudestaan vielä katsomaan niitä, mutta viimeistään kun ovat luovutusikäisiä ;) Geenitestit isyydestä tulevat tässä viikon sisällä ja sitten ratkeaa monenko mummo Elsa on. No, yhden ainakin, itse veikkaan, että myös "iso karhu aka papa bear" on Pakin, sen verran paljon tuttua sekä mustassa että siinä oli! Kaikenkaikkiaan tosi tasaisen oloinen pentue, tasaisen söpöjä ja reippaita :P

sekalaisia ällösöpöpentukuvia sekalaisessa järjestyksessä

Fawn tyttö ja brindle tyttö, eli "pikku-torvi" (joka on kyllä niin mini-gou!)


fawn tyttö eli "sämpylä" :D tästä ketunpoikasesta tulee varmaan aika nätti :)

töpö poika eli "papa bear"

hännällinen poika oli aika veikeä kaveri! 

sama tyyppi :)

mustaa tyttöä väsytti..

...kunnes esille otettii rappuharja, joka sai kokea mustan pyrrinpennun temperamentin!
sämpylähän se siinä :)

"sporttityttö" eli pikku-torvi oli kyllä liikkuvaisin ja ketterin!

karhu!

karhu

 pennut pääsi yksi kerrallaan kuvattavaksi etupihalle. Moinen ei kyllä tyyppejä juuri haitannut!

karhu, taas!

musta tyttö

mini-Gou 

sämpylä, joka oli ollut ruoka-aikaan kotona :)

tää toimelias pikkupoika oli kyl miun suosikki :)
Pakkohan nuo on vielä päästä näkemään! Onko kellään mielipidettä/arvausta ketkä ois Pakin, ketkä Goun? kurkatkaa Elsan ekoja pentuja vähän vanhempina ja toiset pennut eri ikäisinä. Sellaisen vinkin annan, että musta on varmasti pakin ja pentueessa on varmasti molempien urosten jälkeläisä. Pakin pentuja mustan lisäksi voivat olla JOKO brindle/brindlet tai fawn, ei molemmat. Sensijaan kaikki paitsi musta voivat olla Goun.

Pari kuvaa myös Pakista, joka saapui katsomaan jälkikasvuaan.

2 kommenttia:

 1. Onnea tuplanollasta! Tullaan sitten SM-kisojen yleisöön :) Ihania kuvia pennuista. Minähän en noista mitään osaa sanoa, mutta laitetaan nyt arvaus kuitenkin: musta tyttö, karhunpoika ja toimelias hännällinen poika olis Pakin kun taas sämpylä ja tietty mini-gou olis Goun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ois kyllä mukavaa jos näin ois:)
   Kirkkonummella nähdään!

   Poista