sunnuntai 12. toukokuuta 2013

askartelin ihan itte!

Meinaan ton bannerikuvan! Eikä menny ees hermot :) Joku vois neuvoa kädetöntä myös miten noista sivupalkeista saa alasvetovalikot? Tai oikeastaan tulla mielummin neuvomaan ihan tänne, koska en kuitenkaan osaa :) Noita on liikaa ja lisää ois kuitenkin kiva saada. Kaikilla koneilla ja selaimilla nuo ei näy yhtenä rivinä vaan hyppäävät kahdelle. Pääsääntöisesti taitavat kuitenkin näkyä ok.

Molemmat pyrrit alottivat juoksunsa kerrankin lähes yhtäaikaa. Elsan juoksun alkua tuskin huomasin ajoissa, koska se riiasi naapurin Ottoa-koiraa jo aivan "liian" aikaisin ja Elsan mielestä Cotton de Pyrenees ois ollu kiva mix. Normaalisti Elsa siis tiuskii pallittomalle naapurilleen eikä Otolla ole asiaa Elsaa moikkaamaan. Tuitun juoksuja edelleen odotellaan..


Siispä ei Elsin kanssa päästy kisaamaankaan ja Joensuun 4 starttia jäivät starttaamatta. Heiluin siellä parin startin verran kuitenkin kamerani kanssa ja kuvia löytyy täältä. Edelleen on noi säädöt uuden kameran kanssa vähän hakusessa. En olekaan muistanut hehkuttaa, että olen nykyään Canon EOS7D:n onnellinen omistaja :) Ongelmana on se, että kameran näytöltä kuva näyttää ihan hyvältä, mutta kun sen siirtää koneelle, se on ylivalottunut. Mistä sitä muuten kuvaa kattoo ja säätöjä viilaa jos ei siitä näytöstä =/ Mutta on tolla vaan huomattavasti kivampi kuvata, vaikka kyllähän setti 7D + sigma 70-200/1.8 painaa melko paljon..

Tässä yksi suosikkikuvistani, kaunis Helmi :)

Kuvausolosuhteet huomioonottaen (halli oli pimeä!)
tää on ihan jes, Jytinä-Panda lentää!
Kuvanmuokkaustaitoinen saisi tästä ihan hienon!
Ilmoitin sitten Elsan Kuopion kisoihin viikon päästä. Yövuoron jälkeen kisaaminen ei ole varsinaisesti parasta, mitä tiedän, mutta jo on kaikkeen totuttu kun kohta tulee 3v yötyötä täyteen :P Sitten seuraavana viikonloppuna on Joensuussa 7 starttia ja sitten katsellaan mikä on tilanne.

Saatiin eilen osteopaatti Jerry Ketola vierailulle Joensuuhun ja hoitoon pääsi Elsa. Vasemmalla puolella niin etu- kuin takajalassa oli jumeja, muutama myös selässä. Ei pahoja onneksi :) Elsa kyllä nautti käsittelystä täysin! Kesällä sitten taas uudestaan.

Olen tainnut unohtaa mainita, että Dukki-setäkin on aloittanut agilityn. Dukkis ja mamma ovat osallistuneet meidän seuran "agilityä löysin rantein"-kurssille ja mamman olettamus (agilityä kirein hermoin) on osoittautunut totaalisen vääräksi ja kahden ensimmäisen kerran (jotka menivät ihan hyvin, ei sillä) jälkeen setäkoira on ollut suorastaan liekeissä! Hallinta on sitten ollut hieman kadoksissa kun raitapaita on pomppinut puomia edestakas ja aina tilaisuuden tullen karannut putkeen niskatukka hulmuten. Mutta hauskaa, että Dukkiskin on päässyt agilityn makuun! Onhan se muutamia kertoja miun kans treenannu, mutta ei niin montaa kertaa et ois tajunnu kunnolla lajin ideaa ja hauskuutta.

Laitetaan loppuun vielä video Hattaran ihkaensimmäisistä mölleistä, toivottavasti linkki toimii! Vähän se ihmetteli erinäköisiä hyppyjä, mutta muuten sillä oli ihan superhyvä fiilis tuolla kisapaikalla. Hattara <3
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151531628483046&l=9191026694385231055

loppuun vielä kuva Kepun valmiista terassista. Tikapuut tosin puuttuu tästä kuvasta vielä
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti