sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Sanotaan, että vanha koira ei opi uusia temppuja..

..mutta onneksi vanhat pysyvät ainakin muistissa vaikkei treenaisikaan :DEli kisattiin kuitenkin tokon piirinmestaruuksissa. Jossain määrin näkyi se, että ollaan treenattu kaksi kertaa viime kokeen (heinäkuun) jälkeen. Luitte oikein, KAKSI. Ellei lasketa tunnaritreeniä lauantaiaamuna ;) Mie olin TOSI reipas ja menin kokeeseen suoraan yövuorosta..

Eihän oikeasti ole mitään järkeä mennä kokeeseen noin. Mutta toisaalta, mitäpä menetettävää (paitsi ne yövuoron jälkeiset unet..)

Tuomarina oli Riikka Pulliainen, järjestys oli tuttuun tapaan sotkettu ja fiilis oli hyvä, vaikka vähän jännitti hallin ulkopuolella järjestetty luonnetesti, jonka laukaukset kuuluivat halliin. Tiesin Elsan selviytyvän niistä ihan hyvin, mutta en mie silti halua KOEtilanteeseen yhtään tommoista häiriötä kun se kuitenkin niihin laukauksiin jonkin verran reagoi nykyään.

Paikkiksilla aloitettiin.

Istuminen: 10 (ei huomauttamista)
Paikkamakuu: 10 (niin ja näin, meni valmiiksi maahan vasen etutassu rullalla, mutta ei toisaalta liikkunut siitä)

Tunnari: 9 (etsi aika kauan, pyöritti pari kertaa kapulaa)

Ruutu:0 (ihan sikkehieno ruutu, mutta sitten yhtäkkiä nosti nenän ylös ja nosti kyynärpäät kun haisteli ilmaa, laskeutui samantien kyllä maahan. Perkele!! Saman teki toinenkin koira, tai oikeammin lähti siitä. Mitä lienee ollut..)

Kaukot: 7,5 M-S-vaihtoon tuplakäsky, peruskaukot muuten, järjestys oli I-M-I-S-I-M

Ohjattu nouto: 0 Arvonnassa oikea. Merkiltä 90 astetta oli idarin merkki, sit kapulat seinän vieressä ja siellä pari merkkiä lisää.. Elsa lähti merkille, sit tuolle idarin merkille, sit takaoikealla olleeseen ruutuun.. jep :) Tosin tuo oli vaikea! Kapulat ei juurikaan erotu hiekasta ja olivat vielä seinän vieressä. Harmi sinänsä, Elsin paras liike :) Mut tommonen pitäs treenata! 6/7 koirista haki oikeeta ja 5/6 sai nollan, ja se yks 5,5 :D Vasen oli ihan helppo, ilman häiriömerkkejä!

Seuraaminen: 8, ehkä vähän turhan optimistinen numero. Teki tavallaan ihan innokkaasti ja täpäkästi, mut sit yks pa jäi ja edisti + vilkuili muutamaan otteeseen muualle, tuhma!

Metallihyppy: 9,5. Heitin melkein kehästä ulos, vinoon oikealle ja kauas, ihan seinän viereen jossa oli pituuden palikat. Hyvä mie ;) Liikkuri kysy, uusitaanko heitto ja tuomari kysy haluanko uusia. Ajattelin et eipä oo menetettävää, haetaan ja hyvinhän se haki! Vähennys vinosta perusasennosta.

Zeta: 9 Vinoutta asennoissa, muuten nopsat ja täpäkät :)

Luoksari: 8 En tiedä mitä Elsa jumitti ennen tätä, mutta se tuijotti tosi intensiivisesti katsomoon eikä meinannut ottaa kontaktia. No, meni maahan ja teki Elsaksi ihan hyvän luoksarin :)

Pisteitä 225,5 II-tulos ja kun muutkin kämmäs ohjatun ja ruudun, niin piirinmestaruuspronssia :)

EVL tehtiin kokonaan putkeen ja treenejä ei tosiaan takana ollut. Mummikoira teki naama hymyssä hommia ja oli iloinen:) En ole pettynyt yhtään, Elsi on ihan mahtis! Tosin voihan sitä jossitella et ruutu ois kyl ollu vähintään ysi.... :P

Nyt sitten tiistaina mie suuntaan vanhalla, tutulla ja erinomaisen hyväksihavaitulla porukalla kohti Ranskaa. A-luokan matka tiedossa (=ei koiria, ei miehiä). Katri pääsee korkkaamaan etuajassa kolmoset ensi lauantaina astumalla Elsin puikkoihin kotikisoissa. Seuranmestiksissä Elsi possuili Katrinkin kanssa ihan kuin olis miun kaa ollu radalla, joten odotettavissa voi olla..ihan mitä vaan! =) Pidetään niille peukkuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti