tiistai 1. lokakuuta 2013

syyskuvia

kun ei ole oikein muuta päivitettävää. Ei olla kisattu, eikä liiemmin treenattu. Paitsi Hattara on ja sitä pirun keinua! Alkaa valmistua, ehkä. Pitkään se vie! Hankalaa tuossa on se, etten edes tiedä mitä Tuittu keinussa arkoo/pelkää. Se ei pelkää sitä ääntä (kuten ei muitakaan ääniä) eikä oikein sitä liikettäkään. Ollaan siis treenattu varmaan kolmea eri tyyliä yhtäaikaa, yksi niistä on tällainen, hieman vaikeutettu versio "keinuleikistä" http://www.youtube.com/watch?v=8142Wnw9kp4. Ehkä meillä on kaikkien summana kokonainen keinu?

Tuloksia voi kuitenkin mainita sen verran, että Elsin eniten Elsimäinen poika Roikki nappasi toisen LUVA:n maksi-1-luokasta ja kakkoset alkaa jo pikkuhiljaa häämöttää!
Mainitsematta taitaa olla myös setäkoiran jälkeläisen, Zerberan Shan-Yu:n eli Pyryn menestys näyttelyissä. Plakkarissa on ryhmiksestä ROP ja serti :) Team TOrvelo onnittelee!

Mie olen vähän reissunnut. Puolen vuoden aikana 6 kertaa ulkomaille. Ei tartte kysellä mihin rahat hupenee.. Reissuaminen alkoi keväällä, käytiin Virpin kanssa hakemassa Demon ja retkeiltiin Pariisissa. Sitten parit reissut Ruotsiin, sitten käytiin Barcelonassa ja viime viikonlopun vietin mamman ja parin muun kanssa Dublinissa. Se on kyllä kiva kaupunki! 7 vuotta (vaiko jo 8?) on edellisestä reissusta sinne, toisaalta juuri mikään ei ollut muuttunut, toisaalta varmaan monikin asia. Ihmisten ystävällisyys ei näytä muuttuneen mihinkään! Ja nyt sitten viikko kotona ja ympyrä sulkeutuu kun suuntana on taas Ranska :)

Dublinin reissulla lauantaina surffailimme kaupungilla ja tutustuimme toki muutamaaan pubiin =) Sunnuntaina otimme lähijunan kohti Howthin niemeä, 15km Dublinista pohjoiseen. Hienot ja jylhät rantamaisemat löytyivät sieltä! Kierrettiin luontopolkua ja syötiin kylässä. Siellä vierähtikin koko päivä.

Eilen vielä vähän kaupungilla oloa ja illalla kotiin. Yö ajettiin Helsingistä takaisin Joensuuhun ja tämä päivä on mennyt vähän niin ja näin. Hyvin hehkeää on karkuuttaa kissa (jolla ei ole pienintäkään aikomusta tulla sisälle) ja todeta heti alkajaisiksi, että Torvi oli taas availlut vaatehuoneen oven, penkonut miun housuhyllyistä (vanhat) treenihousut ja syönyt ne rikki. Kiitos. Vielä Kiki ei kuitenkaan avaa ja tyhjennä jääkaappia kuten eräs sen velipojista. Pikkusisko Mape on osoittanut vähän samantyylisiä elkeitä, periytynee vahvasti Aunen puolelta, ne kilttiysgeenit on sitten Pakilta ( ja Elsalta ;)

Tänään oli sitten jo aika niin ihmis- kuin koiratreenien. Lisäksi tuli "keikka" ottamaan valokuvia. Kyllähän tavallaan tommoiset vähän enemmän jotain (huulia/ryppyjä/turkkia/ rastoja jne) omaavat koirat tavallaan ovat paljon kuvauksellisempia!


oli mukana tämmöinen pikkuoravakin:

sekä tietty miun tytöt:

älykkyyttä henkivä junioriosasto


ja koko poppoo

Loppuun vielä kuvasarja Torvisesta. Se kiipes rinteeseen ja stoppas tohon vanhalle puunrungolle. Käskin sen sit oottaa siinä ja valmistauduin kuvausasemiin saadakseni kivoja syyskuvia:

Torvikin on valmiina, joko kamera käy?

kappasta vaan, tuohon on tommoen oksa jääny

helppo homma!

otetaan toinenkin pois kuljeksimasta.. 
ja tilanne oli ohi ehkä juuri tuossa parissa sekunnissa jotka kului kuvien ottamiseen. Siinä ajassa Torvinen ehti unohtaa myös käskyn odota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti