keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Messari!

Lauantaina suunnattiin Helsinkiin ja Virpin ja Demonin luo yöksi (Ange ja Timo karkoitettiin karkasivat mökille). Vähän väsytti perjantain hieman pitkiksi venähtäneet pikkujoulut.. :)

Lauantaina käytiin tekee pienet aksat ja sit istuttiin iltaa Virpin luona.

Su aamuna sitten messarin hulinaan, joka oli kyllä aika mieto juttu muutaman vuoden takaisiin ruuhkiin verrattuna! Siellä oli jopa tilaa :) Kehä oli n. 2h myöhässä, täti oli aika hidas ja laski laskemalla koirien hampaat. Tuskinpa sitä suomenkielinen hammastodistus hirveästi lämmitti, mutta näyttihän tuo uskovan, että Elsa on joskus omistanut 6 alaetuhammasta nykyisen kahden sijasta ;)Elsan arvostelu:
Correct in body proportions. Excellent head with feminine and typical expression. Correct ears and eyes. Good neck and topline. Correct in front and rear angulation. Correct and typical movement, only the tail a little too high.

VAL ERI/1, PN2, Cacib
Tuomari: Anna Albrigo, Italia

Nartut voitti Selma, joka keräs kaikki mahdolliset tittelit viikonlopulta :P Tuo oli Elsalla kolmas PN2-sijoitus Messarissa, ollaan jo vähän totuttu! Kerran se on ollu ROP ja kerran (silloin kun Kiki oli ROP) jäänyt kokonaan ilman sijoitusta ja SA:ta.

Lauantaina Demon sai ERI:n, joten sehän tarkoittaa titteliä PMJV-13!Lauantaina myös Elsan pentu Roikki (Tottakai Se On Severi Suhonen) oli PU2 kera sertin, joten vaikkei voittajatitteliä tullut niin FI MVA-titteli tuli kyllä! Samainen herra on ehtinyt kerätä kakkosista jo ensimmäisen LUVA:n kohti kolmosia :)

Miun ottamat kuvat on vielä kamerassa. Ehkäpä saan ne huomenna koneelle ja katsottua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti