lauantai 22. maaliskuuta 2014

kuvakimara

Yhtenä vapaapäivistä paistoi aurinko. Oli hyvä syy ulkoiluttaa kameraa :)


Torvi ulkoilee ;)Joku ei muistanut ihan tarkkaan mitä se "odota" nyt tarkoitti. Ja hei, se ei ees tällä kertaa ollu toi erivärinen!
Noh, näin hyvin se "odota" toimi toisella kertaa..


Pikkupuudelin kevätlook :)


Pikkutassut <3

Hurjan nopeasti kasvaa puudelin karva. Vähän tekisi jo mieli ottaa taas ja saksia..Se on kyllä ollut niin iloinen ja onnellinen keventyneestä olemuksestaan!Kuvienottopäivänä oli Elsalla vuorokausia 42. Maha ei ole suurensuuri, mutta karvat peittävät kyllä hyvin senkin vähän. Muutoin rouva huokuu tollaista odottavan mamman seesteisyyttä. Eipä se juuri muuta hötkyile kuin ruokaa! Lenkillä sen kanssa on jo vähän raastavaa kulkea; tyyppi kulkee tärkeänä metsän puolella tarkastellen kaikki kolot, olisiko kyseessä sopiva pesäpaikka..
Lisäksi se on ottanut muutamia vapauksia; se tulee (jollain tyylillä) portin yli! Pari kertaa se on ollu ovella vastassa kun oon tullu kotiin (ja laittanu koirat portin taa) ja viimeksi se tuli makkarin puolelle portin yli miun kans nukkumaan yövuoron päätteksi. Lisäksi se haluaa saunoa. Sinne se tunkee keskilauteelle istumaan ja näyttää todella tärkeältä.Kiki onnistuu joskus sekin näyttämään rauhalliselta ja seesteiseltä :)


Yövuoroista ensimmäinen on kohta ohi ja kaksi vielä valvottavana. Pari päivää on välissä vapaata ja alkaakin kunnon viimeinen rutistus; pitkä päivä (14,5h) + 5 yötä. Huhheijjaa! No, itsepä olen toivonut ja tilanteeseen "joutunut", tuon jälkeen alkaa mammaloma. Onneksi meillä on varsin joustava työpaikka :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti