tiistai 25. maaliskuuta 2014

Pisamia :)

Jotenkin tästä keväästä ei ole osannut nauttia. Senkö vuoksi, ettei kunnon talvea ollut vaiko siinä pelossa, että se talvi vielä tulee. En tiedä. Eikä sellaisia kauniita kevätpäiviä ole liikaa ollut. Mutta nyt aurinko on parina päivänä hellinyt vapaapäiväläisiä oikein urakalla :) Ensimmäiset pisamat ovat tähän naamaan jo ilmestyneet. No, väriähän se on sekin ;)

Eilen käytiin vähän uusilla reiteillä. Sillä seurauksella, että matkaa kertyi 10,5km pitkin metsäpolkuja ja jyrkkiä harjuja. Ihan noin pitkä lenkin ei ollut tarkoitus olla (lähinnä Elsan takia), mutta mikäs siinä; kaunis ilma ja ystävä seurana :)

Tänään saatiin porukkaan mukaan myös Sisu-kelpie ja Heidi. Käytiin ensin treenaamassa hallilla ja sitten käytiin kävelemässä tunnin verran. Kamera oli mukana. Blogista taitaakin olla tulossa vähän kuvablogi! No, eipä meillä muutakaan uutisoitavaa ole. Paitsi et Tuitun hiljakseen edennyt aksaura alkaa olla siinä pisteessä et perjantaina se pujotteli ekaa kertaa suorat kepit =) Yhden kerran tosin, ja sekin lienee ollut vahinko, koskapa viimeinen keppiväli on vaikea ja palkan odotus liian suuri. Mutta eiköhän se tästä. Kujaprojekti kahlattu taas läpi yhden koiran kanssa! Tavallaan tykkään tuosta metodista, mutta kyllä se vaan vaatii helvetisti aikaa ja treeniä. Helpompiakin tapoja on! Pääsiäisen kisat saattavat kyllä silti tulla vähän liian aikaisin..

Heidi: "tuossa kannollahan sais kivoja pönötyskuvia"
Tuittu: "Selvä homma!"
Joo-o, kolme viikkoa ei ole edes täynnä ku minuu jo ahistaa ton parta ja turaturkki. Torstaina saan trimmikoneen lainaan ja sitten lähtee puudeli pesulle ja nuo (nyt jo) kammottavat korvakarvat! Lopputulos voi olla jotain hyvin jännää..

Tässä kuvassa on kivat värit ja ilmava pikkupuudeli.

Ja Sisu samoilla huudeilla.


Lisää Sisua

Sain mielestäni ihan onnistuneita kuvia. Putkikin toimii kun valoo riittää ja piirtää nätisti. Ja sitten kun tulee epäonnistuminen, voi ottaa photoshopin käyttöön niillä kaikilla hurjilla taidoilla ;) Osaan siis juurikin rajata ja vähän muuttaa sävyjä paremmiksi, en muuta. No, mustavalkoiseksi osaan laittaa yhdellä napinpainalluksella ja niin; joskus ylivalottunut (kun kuvasin juuri mustaa koiraa edeltävästi enkä vaihtanut asetuksia) kuva voi toimia oikein hyvin mustavalkoisena :)


Puhuttiin lenkillä koirien iloista juoksentelua katsoessamme, et on ne vaan luotu liikkumaan.. Sääliksi käy niitä koiria, jotka säännöllisesti käyvät vain pahimmillaan sen korttelin ympäri hihnassa, eivätkä pääse:

Haistelemaan metsän tuoksuja:Nauttimaan vapaana kevätauringosta:
Juoksemaan vapaana


ja juoksemaan lisää..ja juuri kun tämä asia oli esillä, joku lisäsi "ja eivät pääse edes syömään pskaa ja pyörimään kaikessa oksettavassa"...

Hahaa!

Niin, toiset tykkäävät toteuttaa näitä alkukantaisia vaistojaan harva se päivä..
Ei ole isosiskosta pikkusiskoon se kuuluisa omena kovin kauaksi pudonnut.

Tosin, eilen pyykkäsin Elsan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti