keskiviikko 6. elokuuta 2014

Kaikenmoista menoa

ei meinaa edes kuvia ehtiä käsitellä, julkaisemisesta nyt puhumattakaan!

Pari viikkoa sitten vierailulle saapui Dukkiksen morsian Alma ja jo kahden vuoden ikään ehtineet pennut Pyry ja Lissu omistajineen. Olivat treffanneet matkallaan myös Nasun.



Lissu (Zerberan Fa Li) on pikkuruinen, hauska ja hirmuisen avoin pyrri. Harmittavasti Lissulla on alapurenta.

Alma (Zerberan Alambil)


Pyry (Zerberan Shan Yu), kovasti isänsä oloinen nuori mies, ystävällinen ja melko rauhallinen.


Käytiin ihmisten kesken ihmettelemässä Botaniassa kukkia, kasveja ja perhosia. Ehkä noloa myöntää, mutten ole tuolla koskaan käynyt aiemmin vaikka monesti on pitänyt!





Seuraavana viikonloppuna, eli 1,5vkoa sitten oli vuorossa Tottakain paimennusleiri Terhin ja Hannun luona Hiltulanlahdessa. Olipa meillä mukavaa :) Mukana miulla oli Kiva, joka pääsi toista kertaa tapamaan lambeja pian 4-vuotisen elämänsä aikana. Alun hämmennys vaihtui loppuajan intoon, joskin vielä hieman liian suureen.. Katsotaan käymmekö vielä joku kerta!

Roikki

Terhin ja Hannun koolie


Maisuli uimassa

ja niin on Torvikin

ja Roikki


Meillä oli mukana asiaankuuluvasti myös laumanvartija! Leppoisa Masi- pyrre.
Toissapäivänä oli pentuset pitäneet pienimuotoiset treffit kun Jeti matkasi pääkaupunkiseudulle. Mukana siis etelä-Suomen kolmikko Velho, Pilvi ja Ässä sekä savon vahvistus Jeti. Ikää on jo 17 viikkoa + muutama päivä ja kalenterikuukausissakin 4kk. Kokoeroa pienimmän (Jeti) ja suurimman (Velho) välillä on..noh, paljon :D Velholainen oli painanut 17 viikon iässä jo reilu 10kg siinä missä muut painoivat 16-viikkoisrokotuksilla 6,7-8kg. Ässä tulee velhon jälkeen hyvänä kakkosena, sitten Hemmo.
Kuvat on ottanut Anu Lohikainen, kiitos :)

Jeti (Kivasti Liian Viilee) kuva:Anu Lohikainen

Jeti (kuva Anu Lohikainen)

Ässä - Velho  - Jeti - Pilvi (kuva Anu Lohikainen)

Pilvi (kivasti kulje mun kanssa) kuva Anu Lohikainen

Velho - Pilvi - Ässä. Kuva Anu Lohikainen


viime viikonloppuna käväisin Kotkassa, mutta joskos siitä reissusta toisella kertaa! Päivitykset nyt vähän laahaa, ensi viikonloppunakin kun tuota ohjelmaa riittää mistä raportoida.. Ehkä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti