torstai 27. marraskuuta 2014

Treenaamassa

Ajettiin mustien rekkujen kanssa Jänesniemen Elinan oppiin alkuviikosta. Hulluilla ei tosiaan ole tässä tapauksessa halvat huvit, etenkään jos sattuu saamaan pikavoiton tolppapoliisilta..

Mutta oli vaan hyvä koulutus ja hitsi miten taitava puudeli alkaa jo olla!! No, puomi on rikki, jostain syystä puudeli on kadottanut koko ajatuksen pysähtymisestä, mutta tuohan on suorastaan positiivisella tavalla rikki, Tuitun kanssa asiat voisivat olla PALJON huonomminkin! :D Elinan oppiin on suunnitelmia päästä taas keväällä. Samaan syssyyn voi yhdistää myös kavereiden tapaamista, kuten nytkin. Yöpaikan tarjosivat Maria, Joonas ja shelttipojat ja Katjan kanssa käytiin syömässä paluumatkalla. Oli ihana nähdä!

Elsa siis treenasi myös. Onhan se hyvä opettaja mulle, vaikkei enää aktiviisesti kisaile ensi vuonna. No, tätäkään vuotta ei voi kovin aktiiviseksi sanoa..

Sunnuntaina juostaan sitten Caloanderin Jennan opein. Odotan innolla :)

Maanantaina oli herra D:n synttärit, setäkoiralle tuli 5 vuotta ikää mittariin. Dukkis se vaan porskuttaa omaa tasaista tahtiaan, se on loputtoman hyväntuulinen halinalle, kiltti herrasmies. Terveyttäkin on riittänyt, eipä Dukki ole joutunut eläinlääkäriin vielä kertaakaan muutoin kuin rokotusten ja terveystarkkien takia. Toivotaan jatkossakin samanlaista tuuria..

Koirissa on eroja kun pistää nämä raidalliset vierekkäin. Dukki tietää mitä ei saa tehdä eikä tee. Kiki tietää mitä ei saa tehdä, muttei välitä. Niin ne vaan iskältä "karkasivat" etuovesta suoraan takapihalle ja takaisin tuli kovin pahoillaan oleva D ja lintujen talipötköä (1kg) kitusiinsa maailmanennätystahtia pistelevä K. Kikin tuntien se varmaan katsoi jo ikkunasta (istuen pöydällä, jossa koirat eivät siis saa istua) "jaahas, lintujen talviruokinta on alkanut!"


1 kommentti:

  1. Kiki kuulostaa hyvin muksismaiselta.

    Terveisin hampaita kiristellyt pariin otteeseen viime päivinä, kun koira käyttäytyy just niin kuin ei sais. Myös maailmanennätysvauhtihotkiminen tuo selvän mielikuvan päähäni.

    Nää ois ihan kamalia koiria jos eivät palvoisi omistajiaan!

    VastaaPoista