maanantai 5. lokakuuta 2015

puolivuotias Kalla

Puolivuotias Kalla on energinen, hyväntahtoinen ja reipas pyrrilapsi, joka ei ota elämästä turhaa stressiä. Treenatessa sillä on uskomaton keskittymiskyky ja intensiteetti ja ihan kohtuullisen hyvä taistelutahto. Kalla liikkuu eri paikoissa ja eri alustoilla reippaasti ja tuntuu tykkäävän pyrrimäiseen tapaan korkeista paikoista. Toisiin koiriin se suhtautuu pääosin välinpitämättömästi, ei ole mitenkään tyrkky, mutta ei sitä miten tahansa kohdella. Ihmiset ovat pääsääntöisesti kivoja ja hetken tuttavuuden jälkeen suukkojen arvoisia.
Puolivuotias Kalla osaa juosta täysillä suoraan putkeen, tarjota hyppyjä suoraan ja takaakiertona, tehdä 2o2o:ta tasapainotyynyllä, imuutusseurata, muutaman tempun ja vähän odottamista.
Painoa sillä on 8kg ja kokoa riittävästi. En ole toisinsanoen uskaltanut mitata.. Enemmän kuin Tuitulla ja vähemmän kuin Elsalla.
Samalla kun Kalla sisaruksineen tuli puoli vuotta, tulivat ensimmäiset kasvattini 1,5 vuotta, eli agilityssä kisaikään! Kisakenttiä ei ihan vielä kukaan kolkuttele, mutta eiköhän ensi vuoden puolella :)
Käytiin tänään treenaamassa tokoa keskustassa, sieltä Hemmosta muutama tumma
kuva:Kaikki pääsivät tokoa treenaamaan ja häiriötä riitti. Ultimaten pelaajat kentän toisessa päässä ja ihan selän takana kaksi lasta pelaamassa jalkapalloa isän kanssa. Elsa nyt on kokenut häiriötreenaaja, mutta junnuosasto oli kyllä oikein etevä :)

tämä pallo pitäisi heittää

Syksyn aurinko paistaa matalalta ja puistossa oli kivasti lehtiä. Piti käydä napsimassa muutama kuva omistakin ennen treenejä.
Viikonloppuna kisataan agilityn piirinmestaruuksista Tuitun kanssa :)
Ja pieni mainoksen poikanen, jos joku on kiinnostunut Jerry Ketolan ajoista joulukuussa Joensuussa niin viestiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti