torstai 8. lokakuuta 2015

Valokuvamallina Aune

Tänään kameran eteen sattui Aune - Korpinotkon Bueno 16 viikkoa. Aika suloinen :)
sekä kämppiksensä Maisa (Tap-Tap Maisa)


Elsa ja Maisa 22.1.2007. Maisa täyttää marraskuussa 10 ja Elsa ensi viikolla 9v. Mummut <3

22.1.2007


Mapsku kävi tänään myös näyttämässä silmiään Jari-sedälle ja terveet olivat :) Samalla tutkitutin myös polvet, kunnossa nekin.
Tarkoitushan on kysellä mapskun virallisia selkäkuvia, niistä kun ei koskaan tullut lausuntoa. Tuolloin kuvannut eläinlääkäri vielä väitti, että virallisesti ei saa alle 2v koiralta lausuntoa ja minä väitin vastaan. Ilmeisesti jotain jäi sitten kuvaamatta, sama kuin Maisalla. Maisalla selkä on ok, Mapskullahan on LTV1 (jakautunut ristiluun keskiharjanne). 

Tuo "ei virallista alle 2v koiralta" -tieto istuu yllättävän sitkeässä koiraharastajissa, vasta viime viikolla asiaan viimeksi törmäsin. Oikeasti vaikkapa meidän rodussa nimenomaan se LTV-lausunto (jonka saa heti vuoden ikäiseltä) on se, mikä kiinnostaa, ei se että 2-vuotiaalla koiralla on spondyloosista puhdas selkä. Tai siis kiinnostaa sekin joo, mutta spondyloosi tässä rodussa  (kuten muissakin ei-spondyloosiriskiroduissa) ennemmin vähän vanhempien kuin 2-vuotiaiden koirien sairaus, joten lausunto 2-vuotiaana on vähän turhan aikaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti