tiistai 31. toukokuuta 2016

päivittäiskö blogin?

Kun blogin päivittäminen jää, se sitten kanssa jää..

Tässä on ehtinyt tapahtua vaikka mitä! Isoimpana tietysti se, että pennut ovat maailmalla :) Lisäksi tuloksia on tehty; Tuitun kanssa otettin tuntumaa ulkokisoihin viime vkoloppuna ja yksi merkintä kisakirjaan tuli. Kaksi ihan ok hylkyä myös.

Viikonloppuna myös Roikki (Tottakai Se on Severi Suhonen, Elsa x Speed) kävi kuulemma kokeilemassa tokon voittajaluokkaa ja sieltähän napsahti heti ykköstulos! Velipoika Sulo (Tottakai se on sulo vilen) jatkoi historian kirjoittamista PK- tulosten ja pyrrien osalta ollen ensimmäinen rotunsa edustaja (molemmat muunnokset mukaanlukien) PK-kokeen voittajaluokassa! Sieltä napsahti hienosti koulari HK3 kakkostuloksella. Ai ollaanko ylpeitä?!

Edellisviikonloppuna oli Ässän (Kivasti Koukussa) avata näyttelyuransa. Ja sehän aukesi upeammin kuin kukaan uskalsi odottaa (vaikka hieno poika kyllä onkin!) ja useampi ruusuke tuli kotiinviemisiksi tällaisella arvostelulla:
Nearly square in body triangle shaped head. Correct set of ears. Moderate? in angulation. Deepest part of chest just abowe elbows. Up to size.
AVO/1,SA, SERT, CACIB, ROP (tuomari:Ten Cate Marion, Alankomaat)
Hienoa!!

Kuva: Aino Ahlfors

Ja sitten pentuihin.
Ensimmäisenä pennuista lähti poika kohti Kuopiota. "Kundi"-nimeä nykyisin totteleva pisamanaama tulee harrastamaan agilityä, tokoa ja ilmeisesti ainakin kokeilemaan paimennusta. Kundilla on kavereina tervu-uros ja sekarotuinen narttu.

Kivasti Pojat on poikii "Kundi"

Hikka ja Kundi
Seuraavana lähti merle tyttö Hikka kohti Lohjaa. Hikalta löytyy ranskalaisia sukulaissieluja hieman isommassa koossa, nimittäin kolme briardia =) Hikka tulee harrastamaan agilityä ja ehkä jotain muuta, selällään köllimistä ainakin. Omistajilta löytyy kokemusta niin PK-lajeista, näyttelyistä kuin suojelustakin. Hikan blogi on täällä.
Kivasti Rähinärakkautta "Hikka"
Samana päivänä ja melkein samalla ovenavauksella lähti myös Oomi, Kivasti Meniks tunteisiin. Oomilla on seurana Elsan poika Koda (Tottakai se on sven tuuva) ja harrastussuunnitelmissa siintää ainakin toko ja karkureissut.

Kivasti Meniks Tunteisiin "Oomi"

Sunnuntaina lähti sitten "Miina", Kivasti Vaimomatskuu. Miina jäi joensuuhun ja sillä on seurana pitkäkarvacolliet Leo ja Late. Miina harrastanee agilityä ja tokoa sekä päällepäsmäröintiä.

Kivasti Vaimomatskuu "Miina"


Viikkoa myöhemmin lähti sitten pieni keltainen kohti Kotkaa. Keltainen sinisilmä sai nimekseen aika osuvasti Qumma ja Qumman kavereina laumassa ovat pyrtsi Tara (Tottakai Lunatar) ja lk. saksanseisoja Remo. Qumma aikoo harrastaa isonakin lahkeissa roikkumista agilityn ja tokon ohella :'D

Ilmat ovat suosineet ainakin toistaiseksi lomailijaa ja kun uhkailevat, että ilmat muuttuvat, me suuntaammekin sopivasti Italiaan. Maanantaina olisi suuntana Milano, tiistaina Venetsia ja keskiviikkona ilmeisesti Como-järvelle. Liikaa suunnitelmia ei olla tehty, ehtiihän tuota ja mennä sitten fiiliksen mukaan :)
Mökkeilykausikin ehdittiin avata. Tarkkanäköinen voi bongata kuvasta kaikki 4 seuralaista <3


piknik joen varressa...


...vaikka työpaikka siitääkin horisontissa

ja sitten koulua, kuinka monta ensihoitajaa tarvitaan "synnytykseen"?

2 kommenttia: